Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Prezentacione veštine

Dizajn inkubator Nova Iskra i ove godine sarađuje sa organizacijom Mikser, u okviru novog izdanja Mikser Festivala, koji se odvija u beogradskom susedstvu Savamala od 28. maja do 2. juna ove godine.

30 May

Datum

Četvrtak, 30. maj

Predavač

/

Vreme

17h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Po prijavi

O radionici

Ove godine u Mikser House-u biće upriličen i Dizajn maraton, serija prezentacija mladih dizajnera, učensika Mikserovih konkursa Ghost Project i Young BalkanDesigners. To će biti i odlična prilika da se u saradnji sa Novom Iskrom organizuju specijalne “kondicione pripreme”, tokom kojih je Dušan Vulović zajedno sa timom Nove Iskre upriličiti radionicu posvećenu veštinama komunikacije sa publikom i sa klijentima, kao i praktične savete kako svojim nastupom na najbolji način predstaviti svoju ideju, inicijativu ili proizvod. Pažnja će biti posvećena verbalnom nastupu autora, artikulaciji njegovih ideja ili projekta, kao i uobličavanju vizuelnih priloga koji prate prezentaciju, pre svega kroz online platform PREZI.

Radionicu će voditi tim Nove Iskre i Dušan Vulović, brend konsultant koji se već više od 10 godina uspešno bavi razvijanjem brendova i PR strategija kroz neke od najvećih sistema u regionu, kao što su McCann Erickson grupa ili Državne lutrije Srbije.

Radionica je prvenstveno namenjena učesnicima Mikserovog Dizajn Maratona, ali će biti otvorena i za sve druge dizajnere i druge profesionalce koji su zainteresovani da nadgrade ili razviju veštine koje su neophodne za kvalitetno predstavljanje projekata ili poslovnih predloga.

Zainteresovani mogu da se prijave za učešće na e-mail office@mikser.rs sa subject-om “Radionica Nova Iskra” do srede, 29. maja u ponoć. Učesnici će zatim biti obavešteni o potvrdi učešća. Učešće u radionici je besplatno.