Members

Designers Lab

Aleksandra Vladisavljević, je konsultantkinja angažovana u mikropreduzeću za razvoj preduzetništva. Ima blizu 20 godina radnog iskustva od čega 8 radeći u međunarodnim razvojim projektima u Republici Srbiji i na Balkanu.

Designers Lab

Dizajner vizuelne umetnosti, sa iskustvom u oblasti kreativnih industrija, grafičkog i industrijskog dizajna.

Designers Lab

Rodjen 1989. u Beogradu. Tokom 2012. godine diplomirao na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek enterijera i dizajna nameštaja. Učestvovao јe na broјnim takmičenjima i izložbama.

Designers Lab

Studio su osnovali Dijana Novaković, Maja Trbović, Aleksandra Nikitin i Dušan Nenadović, 2008. godine, u Beogradu, nakon zajedničkog rada na studijama arhitekture.

Designers Lab

Pokrenuo je studio za web i ecommerce programiranje Presta Ecommerce. Osim klasičnog web programiranja, studio se usko specijalizovao za moderna responsive rešenja, kao i za razne oblike online prodavnice različitih veličina.

Designers Lab

Dizajner enterijera i nameštaja iz Beograda. Završio je studije dizajna enterijera na Akademiji lepih Umetnosti. Njegov rad karakterišu jednostavne forme sa jasnom funkcijom, kao i primena održivih principa projektovanja.