Programs

Seminar
22 Sep 2017
Upoznaj se sa svetom modularnih sintisajzera i integriši ih u svoju zvučnu sliku! Koristi neke od najuzbudljivijih elektronskih instrumenata današnjice!
Seminar
21 Apr 2017
Savladaj celokupni proces 3D štampe, kroz praktičan rad i predavanja iz domena digitalne fabrikacije!
Seminar
10 Mar 2017
Tokom marta, Nova Iskra će predstaviti prvi kurs Dizajn menadžmenta u našoj zemlji, namenjen dizajnerima, preduzetnicima i predstavnicima mikro preduzeća.
Seminar
07 Dec 2016
Razvoj publike je edukativni projekat, jednomesečni kurs namenjen predstavnicima organizacija civilnog društva i javnih institucija u kulturi kao i pojedinaca profesionalaca.
Seminar
11 Jun 2016
Peti i poslednji kurs u ciklusu namenjen je programerima i drugim profesionalcima koji bi želeli da ovladaju osnovama dizajna interfejsa i korisničkog iskustva. Kurs će voditi naš istaknuti dizajner Dragan Babić, iz novosadskog studija Suprawesome.
Seminar
28 May 2016
Vladimir Miletić i Milan Trbojević, naši zapaženi blogeri i treneri za polja preduzetništva, knjigovođstva i kreativnog poslovanja, zajedno sa Novom Iskrom predstavljaju kurs posvećen razvoju preduzetničkih ideja i svih pratećih praktičnih aspekata, kao što su zakonski i adiministrativni okviri
Seminar
26 May 2016
Novi kurs posvećen prezentacionim veštinama. Polaznike će od pripreme prezentacija, preko delivery-a i simulacija sve do izrade interaktivnog i grafičkog sadržaja voditi naš istaknuti ekspert za komunikacijske veštine Relja Dereta, i tim Nove Iskre
Seminar
13 May 2016
Upoznaj se sa alternativnim načinima finansiranja projekata i budi spreman da svoju ideju realizuješ mnogo brže nego što očekuješ - uz pomoć globalne zajednice! Prijavljivanje do 11. maja
Seminar
22 Apr 2016
Savladaj celokupni proces 3D štampe, kroz praktičan rad i predavanja iz domena digitalne fabrikacije! Prijavljivanje za kurs traje do 18. aprila
Seminar
24 Sep 2015
Seminar je biti posvećen preduzetništvu koji će činiti dva predavanja: “Šta čini početni kapital nove firme, izuzev novca?” i “Administrativni aspekti osnivanja firme”. Predavanja će držati blogeri Vladimir Miletić (Dnevnik jednog direktora) i Milan Trbojević (Knjigovodstvo – Knjiški moljac).
Seminar
20 Jul 2015
Intera tehnološki park iz Mostara zajedno sa Novom Iskrom realizuje edukativni projekat pod nazivom Dijalog umjetnosti i tehnologija IT_ART (IT art) u okviru kojeg se u Mostaru odvija seminar posvećen domenima UX-a i UI dizajna.
Seminar
28 Nov 2014
Studijska poseta i seminar u laboratoriji 3D Impuls na Mašinskom fakultetu u Kraljevu biće održan u petak, a broj mesta je vrlo ograničen zbog uslova prevoza i prijave se primaju najkasnije do srede, 26. novembra u 17h.
Seminar
03 Dec 2013
Program posvećen komunikacijskim i prezentacionim veštinama prilagođen je za profesionalnce iz keativnog domena koji su često u situaciji da komuniciraju sa klijentima i prezentuju svoje projekte.
Seminar
25 Apr 2013
Seminar iz domena kreativnog preduzetništva, intelektualne svojine i adiminstracije ove nedelje se završava predavanjem je Đorđa Krivokapića.
Seminar
19 Apr 2013
Predavanje u okviru završnog dela seminara posvećenom uvodu u tehnologije proizvodnje i promišljanje razvoja proizvoda će održati industrijski dizajner i art direktor Uglješa Vrcelj.
Seminar
12 Apr 2013
Filozof, konceptualni umetnik i redovni profesor FMK-a dr Jovan Čekić tokom marta i aprila će održati drugi deo seminara "Kreativne strategije".
Seminar
04 Apr 2013
Predavač i asistent na Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu, Đorđe Krivokapić, će održati prvi deo seminara "Izazovi transformisanja kreativnog potencijala u preduzetnički poduhvat u digitalnoj eri".
Seminar
28 Mar 2013
U saradnji sa agencijom Superdot predstavljamo seminar iz domena tehnologije proizvodnje. Prvo predavanje “Glupost je neizlečiva: kratki osvrt na tehnologije proizvodnje" industrijskog dizajnera Uglješe Vrcelja.
Seminar
28 Feb 2013
Nova Iskra u saradnji sa portalom Designed.rs će predstaviti dvodnevni seminar posvećen dizajnu pakovanja i ambalaže.