Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

NOVA ISKRA TRIBE

Nova Iskra pokreće novi, specijalno kreiran, program koji ima za cilj promovisanje startapova, organizacija, kompanija i profesionalaca koji su članovi Nova Iskra Workspace prostora.

27 Feb

Datum početka

27/02/2019

/

Datum završetka

/

Predavač

/

Trajanje

/

Jezik programa

Srpski/engleski

Programski slotovi

/

Kotizacija

/

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

U okviru ovog programa Nove Iskre, pod nazivom Nova Iskra TRIBE – publika će imati priliku da se upozna sa našim članovima (startapovi, organizacije, kompanije i profesionalci) koji su deo Nova Iskra Workspace-a, njihovim inovativnim proizvodima, uslugama, konceptima i multidisciplinarnim timovima.

 

Kome je namenjeno?

Kako se, iz dana u dan, Nova Iskra TRIBE (zajednica) povećava, želeli smo da kroz javni program omogućimo široj publici i zainteresovanima da se što bliže upoznaju sa našim coworkerima, njihovim projektima, biznisima i inicijativama.

Šta dobijam?

Kroz različite formate: predavanja, prezentacije, razgovore, publika će imati priliku da upozna način rada, profil kompanije, njihove vizije i planove, kao i inovativne proizvode koje kreiraju za tržišta u različitim delovima planete.

Kako ću učiti?

Program je zamišljen kao serija različitih formata sa idejom promocije članova Nova Iskra Workspace-a i njihovih biznisa.

Koordinator programa

Nana Radenković

nana@novaiskra.com

00 381 (0) 11 4051 897