Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Prezentacione veštine 2013

Pažnja će biti posvećena verbalnom nastupu autora, artikulaciji njegovih ideja ili projekta

30 May

Datum početka

30/05/2013

Lokacija

Nova Iskra

30 May

Datum završetka

30/05/2014

Predavač

/

Trajanje

17 - 19 h

Jezik programa

Srpski

Programski slotovi

/

Kotizacija

Besplatno, po prijavi

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

Dizajn inkubator Nova Iskra i ove godine sarađuje sa organizacijom Mikser, u okviru novog izdanja Mikser Festivala, koji se odvija u beogradskom susedstvu Savamala od 28. maja do 2. juna ove godine. Centralna lokacija festivala je nedavno otvoreni Mikser House, multifunkcionalni prostor i dizajn showroom koji tokom cele godine predstavlja raznoliki program, čiji je vrhunac upravo Mikser Festival.

Ove godine u Mikser House-u biće upriličen i Dizajn maraton, serija prezentacija mladih dizajnera, učensika Mikserovih konkursa Ghost Project i Young BalkanDesigners. To će biti i odlična prilika da se u saradnji sa Novom Iskrom organizuju specijalne “kondicione pripreme”, tokom kojih je Dušan Vulović zajedno sa timom Nove Iskre upriličiti radionicu posvećenu veštinama komunikacije sa publikom i sa klijentima, kao i praktične savete kako svojim nastupom na najbolji način predstaviti svoju ideju, inicijativu ili proizvod.

Radionicu će voditi tim Nove Iskre i Dušan Vulović, brend konsultant koji se već više od 10 godina uspešno bavi razvijanjem brendova i PR strategija.

Kome je namenjeno?

Radionica je prvenstveno namenjena učesnicima Mikserovog Dizajn Maratona, ali će biti otvorena i za sve druge dizajnere i druge profesionalce koji su zainteresovani da nadgrade ili razviju veštine koje su neophodne za kvalitetno predstavljanje projekata ili poslovnih predloga.

Šta dobijam?

Pažnja će biti posvećena verbalnom nastupu autora, artikulaciji njegovih ideja ili projekta, kao i uobličavanju vizuelnih priloga koji prate prezentaciju, pre svega kroz online platform PREZI.

Koordinator programa

Relja Bobić

relja@novaiskra.com

00 38 (0) 11 4051 897