Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

DACIDA CREATIVE THERAPY MEETUP #3 – Bratislav Milenković

Kako izgleda rad sa velikim brendovima? Šta znači imati svog agenta? Kako se razvija lični, autentični stil? 

30 Jan

Datum

Četvrtak, 30. januar

Vreme

19h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan ulaz

O tribini

DACIDA novu godinu započinje druženjem sa Bratislavom Milenkovićem, grafičkim dizajnerom i ilustratorom koji je domaćoj i svetskoj sceni poznat po svojoj saradnji sa klijnetima kao sto su Apple, Google, BMW, The New York Times. Razgovaraće se o tome kako je raditi sa velikim brendovima, šta znači imati svog agenta, kada je vreme upustititi se u freelance vode kao i koji su problemi koja lokalna scena ima i kako se mogu rešiti.

DACIDA je online zajednica koja okuplja kreativce sa ciljem istraživanja, razmena iskustava i pokretanje dijaloga o tome šta znači biti umetnik u 21.veku.

DACIDA CREATE THERAPY je ciklus druženja kreativaca, gde se kroz razgovor obrađuju teme koje se tiču stvaralaštva i egzistencije umetnika danas.

Prijave za meetup su dostupne na www.dacida.org

Predavač

Bratislav Milenković

Ilustrator

Diplomirao na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na smeru Grafika i knjiga. Ilustracijom se bavi aktivno od 2007. godine dok je u međuvremenu svoj freelance status menjao za ulogu art direktora u agenciji Popular Bruketa&Žinić. Tokom proteklih nekoliko godina, podržan svojim agentima iz Synergy Art, UK, Bratislav se bavi ilustracijom i njenim različitim oblicima radeći za klijente kao što su Apple, Google, BMW, The New York Times.