Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Ljudi

FTW! GAMING HUB

GAME ART | CODING | UX | GAME DESIGN | E SPORTS | DIGITAL STORY TELLING

Godina

2017-2018

Partneri

Nordeus

Mad Head Games

Zero Gravity Games

Games.con

Fakultet za medije i komunikacije

Projekat podržali

Razvojna agencija Srbije

Koordinator projekta

Relja Bobić

Ideja

Nova Iskra je otpočela novu, značajnu programsku celinu posvećenu razvoju domaće gaming industrije.  “FTW! Gaming Hub” je zasebna programska linija koja će tokom narednih meseci, u saradnji sa vodećim gaming kompanijama i stručnjacima, jednom mesečno predstavljati različite aspekte razvoja digitalnih igara.

Zašto?

Od digitalnog storytellinga, preko dizajna igara, arta, programiranja, poslovnih modela, marketinga, projektnog menadžmenta, razvoja zajednice i mnogih drugih interesantnih aspekata ove industrije, FTW! Gaming Hub namerava da okupi zajednicu mladih, sadašnjih i budućih gaming profesionalaca i pomogne im da razviju svoje znanje i veštine, kroz susrete sa iskusnim predavačima i mentorima koji su aktivni u domaćoj industriji, ali i mnogo šire.

Kako?

Svakog meseca do narednog leta očekuju vas zanimljiva i inspirativna predavanja koja će publici i mladim profesionalcima, kao i onima zainteresovanim da zakorače u vode profesionalnog gaminga, približiti različite aspekte ove brzorastuće industrije, koja poslednjih nekoliko godina na našim prostorima doživljava veliku ekspanziju.

Šta je sledeći korak?

Do juna 2018. godine biće realizovano prvih sedam sesija, a u međuvremenu možete očekivati i prve radionice i specijalne programe, dok su ambicije FTW! Gaming Hub-a mnogo šire od toga i vremenom će uključiti sve relevantne aktere srpske, regionalne i evropske gaming industrije.