Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio
25 Novembar 2019

Nova Iskra Worskpace je otvorila svoj prvi restoran!

 

Branč je otvoren! 

Nova Iskra Workspace powered by Rent24 u okviru svoje novootvorene lokacije na Dorćolu otvara vrata svog prvog restorana. 

Imajući u vidu koliko je zdrava ishrana bitna članovima naše zajednice, Branč nudi sveže i nutritivne obroke za doručak i ručak, koji se svakodnevno menjaju uz uvek različite i raznovrsne opcije za ručak. Naš meni se sastoji od zdravih obrok salata i vegeterijanskih jela, domaćih kuvanih jela, do raznolikih internacionalnih jela.

Branč se nalazi u Cara Uroša 18, u okviru naše najnovije Nova Iskra Worskpace lokacije na Dorćolu. Nakon pozitivnog odziva od naše zajednice, koja se veoma brzo zaljubila u Branč specijalitete, restoran je od danas otvoren za sve posetioce.

Pozivamo vas da svratite do Branča i saznate šta se krije iza kulinarske magije naših kuvara, na koju niko nije ostao ravnodušan. 

Branč restoran i bar je otvoren svakog radnog dana (pon-pet) od 8 do 20h. Pića kao i sendviče i slatkiše na baru možete poručivati u toku celog radnog vremena, dok se doručak služi od 8 do 11h, a ručak od 12 do 16h. Dobrodošli!