Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio
11 Jun 2018

Peer Exchange Meetup

Nova Iskra je imala zadovoljstvo da učestvuje na ovogodišnjem Peer Exchange Meetup-u 2018 u Švajcarskoj, koji je okupio menadžere organizacija za podršku startapima iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Perua, Srbije, Švajcarske i Vijetnama.

Ovaj događaj je deo Švajcarskog programa preduzetništva Swiss Entrepreneurship Program implementiran od strane organizacije Swisscontact. 

Događaj je održan u Bil/Bjenu, Bernu i Cirihu od 4og do 8og juna. Cilj ove nedelje bila je bliska i inspirativna razmena o stanju u ekosistemima, poslovnim idejama, akceleratorskim programima i načinima na koje se može podstaći preduzetništvo. Ova nedelja je bila jedinstvena prilika za razmenu znanja i učenje od učesnika iz različitih zemalja, koji su radili u grupama na unapređivanju povezivanja i učestvovali u diskusijama vezanim za goruće teme značajne za dalji razvoj preduzetništva.

Nana Radenković, menadžer programa u Novoj Iskri, bila je pozvana na ovogodišnji događaj kao jedan od gostiju i predstavnika preduzetničkog ekosistema iz Srbije.