Programs

Prezentacija
06 Jul 2017
U Novoj Iskri, pred stotinu ljubitelja pčela, hrane i dizajna, organizovana je i degustacija inovativnih proizvoda iz startapa Happy Honey, koji kombinuju sirov med sa voćem i ostalim dodacima.
Prezentacija
09 Jun 2016
Pored predstavljanja svih 27 proizvoda iz FOLKK porodice u okviru štanda u Mikser House-u (gde će moći da se nabave uz specijalan sajamski popust), na istom mestu će biti održano i predavanje Marka Radenkovića “Upoznajte FOLKK!”
Prezentacija
01 Jun 2016
Ove nedelje u Novoj Iskri će biti predstavljena publikacija realizovana kroz aktivnosti Rekonstrukcija Ženskog fonda, a u okviru koje se obrađuje studija slučaja modela privremenog stanovanja na primeru romskog naselja.
Prezentacija
27 Apr 2016
Grupa studenata sa beogradskih i novosadskih fakulteta izabrana na osnovu konkursa koji je raspisala kompanija NELT, ovog meseca počinje sa jednogodišnjim mentorskim programom sa vodećim stručnjacima iz domena umetnosti, dizajna, preduzetništva, biznisa i drugih oblasti.
Prezentacija
21 Apr 2016
Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu.
Prezentacija
31 Mar 2016
Ove nedelje u Novoj Iskri održaće se prezentacija Superste programa ERSTE Banke, kroz koji se obezbeđuju donacije za realizaciju projekata mladih.
Prezentacija
29 May 2015
Program RAZUMETI ZELENU EKONOMIJU bio je namenjen kreativcima, aktivistima, preduzetnicima, kompanijama, menadžerima, zagovaračima, predstavnicima javnog sektora ili studentima
Prezentacija
19 Feb 2015
U Novoj Iskri će u organizaciji studija Nemestic biti predstavljeni prestižni svetski fakulteti iz domena dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode, kao i njihovi programi osnovnih i master studija, mogućnosti za dobijanje stipendija i druge informacije
Prezentacija
19 Nov 2014
Sajt koji ima za cilj da krajnjim korisnicima i potencijalnim kupcima pruži sve informacije o materijalima potrebnim za adaptaciju ili renoviranje potkrovlja. Projekat su pokrenule kompanije VELUX, Knauf i Knauf Insulation.
Prezentacija
03 Jul 2014
Beogradska kompanija predstaviće u Novoj Iskri svoj proizvod namenjen razvoju mobilnih aplikacija – WM App Bulilder. Ovaj online alat za lako i kreativno razvijanje aplikacija za mobilne uređaje posebno je zanimljiv za UIX dizajnere.
Prezentacija
25 Jun 2014
Vodeća svetska kompanija iz domena proizvodnje krovnih prozora, predstaviće svoju sasvim novu generaciju proizvoda iz domena krovnih prozora. Prezentacija je pre svega namenjena arhitektama, građevinskim inženjerima i studentima arhitekture i građevine
Prezentacija
09 Jun 2014
U Novoj Iskri biće predstavljena pobednička rešenja sa konkursa Mild Home, čiji je nosilac u Srbiji beogradska Opština Savski venac.
Prezentacija
28 Apr 2014
U Novoj Iskri će biti predstavljeni prestižni svetski fakulteti iz domena dizajna, vizuelne umetnosti i komunikacija.
Prezentacija
13 Nov 2013
U fokusu prezentacije biće visoka tehnologija u službi bezbednosti i energetske efikasnosti, sa vizuelnom verifikacijom i daljinskom kontrolom putem smartfona ili kompjutera.
Prezentacija
07 Nov 2013
U saradnji sa organizacijom Ecoist održaće se predavanje i promociju knjige dr. Jovana Ristića, jednog od istaknutih stručnjaka iz domena održivog razvoja.
Prezentacija
26 Sep 2013
Strateški partneri Nove iskre predstaviće svoj novi "InGlass" enterijerski program u Srbiji.
Prezentacija
29 May 2013
U Novoj Iskri će biti predstavljeno novo izdanje FDU, knjiga "Psihologija kreativnosti" autorki Tijane Mandić i Irene Ristić.
Prezentacija
29 Mar 2013
U okviru Otvorenog dana predstavljen je Elance, vodeća svetska platforma za freelance rad putem interneta.
Prezentacija
11 Jan 2013
Otvoreni dani Nove Iskre održavaju se najmanje jednom mesečno, i prilika su za širu javnost i zainteresovane profesionalce da se upoznaju sa radom novootvorenog dizajn inkubatora u Beogradu.