Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Be Brave And Go For Impossible!

Founder Institute u saradnji sa Novom Iskrom najavljuje Creative Thinking radionicu –  Be Brave And Go For the Impossible!

9 Nov

Datum

Sreda, 9. novembar

Predavač

Nana Radenković

Vreme

18h

Jezik programa

srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

besplatno

O radionici

Founder Institute je prvi globalni trening program namenjen razvoju startup-a, koji mladim i perspektivnim preduzetnicima pruža mentorsku podršku i globalnu mrežu partnera potrebnu za lansiranje profatibilne i stabilne kompanije. Lideri mnogih svetskih startup kompanija su iskoristili Founder Institute program kako bi se prebacili, olakšali sebi tranziciju iz radnika u preduzetnika, testirali svoje startup ideje, napravili pobednički tim, došli do svojih prvih klijenata…

Ovaj program je namenjen svim zainteresovanima koji:

·      imaju svežu startup ideju ili su pokrenuli kompaniju koja je i dalje u ranom stadijumu company

·      žele da se priključe nekom startup-u ili traže ko-osnivača

·      žele da saznaju više o Founder Institute programu

 

Radionicu će voditi Nana Radenković (Nova Iskra), Boris Krstović (ASMALLWORLD) i uspešni studenti prethodnog Founder institute semestra.

Ukoliko želite da saznate više o programu, prijavite se na http://fi.co/apply/nova16 i iskoristite priliku da uradite besplatni preduzetnički test do 11. novembra 2016.  Za prijavljenog sa najboljim rezultatom Founder Institute će obezbediti jednu stipendiju za sledeći semestar.

Pre lansiranja programa, Founder Institute će održati seriju javnih događaja, koji imaju za cilj da pomognu budućim preduzetnicima da poboljšaju svoje ideje i veštine. Jedan od prvih takvih događaja se održava u Novoj Iskri, u  sredu 9. Novembra od 18 h, u formi Creative Thinking radionice.

Ulaz je slobodan. Za informacije o narednim Founder Institute javnim događajima, posetite http://FI.co/events.

Predavač

Nana Radenkovic

Nana Radenković

Edukator i mentor u domenu preduzetništva

Jedan od suosnivača Nova Iskre, gde je od samog početka aktivno angažovana na izradi specijalno dizajniranih edukativnih programa za širu zajednicu našeg haba i šire javnosti. Nana je posvećena stvaranju posebnih obrazovnih programa s ciljem da mladima koji su u procesu iztraživanja, kao i preduzetnicima koji su na početku razvoja svog biznisa obezbedi okvir za savladavanje veština i lično i profesionalno unapređenje koja su neophodna kako bi uspeli da se prilagodimo promjenljivom tržištu rada, kao i izazovima ekonomskih i društvenih okolnosti, ne samo na lokalnom, već i na globalnom nivou.

Istoričar umetnosti, menadžer u kulturi, edukator i inicijator projekta za decu KidsPatch i suosnivač Nove Iskre, prvog kreativng haba na Balkanu. Bila je deo brojnih institucija i projekata u kulturi kako u Srbiji tako i u regionu, Evropi i Sjedinjenim američkim državama. Profesionalni angažman realizovala je u institucijama od državnog značaja poput Muzeja savremene umetnosti i Filmskog centra Srbije, a bila je i deo brojnih građanskih inicijativa, kao što je na primer Centar za kulturnu dekontaminaciju. Istovremeno bila je saradnik, urednik i menadžer programa na raznim festivalima i bijenalima kao što su: Dis-patch festival, Mikser festival, Bijenale američkih kultura i mnogih drugih. Predavač je na smeru Digitalni marketing na Fakultetu za medije i komunikaciju i deo je mentorske platforme Kreativno mentorstvo.