Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Be Brave And Go For Impossible!

Founder Institute u saradnji sa Novom Iskrom najavljuje Creative Thinking radionicu –  Be Brave And Go For the Impossible!

9 Nov

Datum

Sreda, 9. novembar

Predavač

Nana Radenković

Vreme

18h

Jezik programa

srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

besplatno

O radionici

Founder Institute je prvi globalni trening program namenjen razvoju startup-a, koji mladim i perspektivnim preduzetnicima pruža mentorsku podršku i globalnu mrežu partnera potrebnu za lansiranje profatibilne i stabilne kompanije. Lideri mnogih svetskih startup kompanija su iskoristili Founder Institute program kako bi se prebacili, olakšali sebi tranziciju iz radnika u preduzetnika, testirali svoje startup ideje, napravili pobednički tim, došli do svojih prvih klijenata…

Ovaj program je namenjen svim zainteresovanima koji:

·      imaju svežu startup ideju ili su pokrenuli kompaniju koja je i dalje u ranom stadijumu company

·      žele da se priključe nekom startup-u ili traže ko-osnivača

·      žele da saznaju više o Founder Institute programu

 

Radionicu će voditi Nana Radenković (Nova Iskra), Boris Krstović (ASMALLWORLD) i uspešni studenti prethodnog Founder institute semestra.

Ukoliko želite da saznate više o programu, prijavite se na http://fi.co/apply/nova16 i iskoristite priliku da uradite besplatni preduzetnički test do 11. novembra 2016.  Za prijavljenog sa najboljim rezultatom Founder Institute će obezbediti jednu stipendiju za sledeći semestar.

Pre lansiranja programa, Founder Institute će održati seriju javnih događaja, koji imaju za cilj da pomognu budućim preduzetnicima da poboljšaju svoje ideje i veštine. Jedan od prvih takvih događaja se održava u Novoj Iskri, u  sredu 9. Novembra od 18 h, u formi Creative Thinking radionice.

Ulaz je slobodan. Za informacije o narednim Founder Institute javnim događajima, posetite http://FI.co/events.

Predavač

Nana Radenkovic

Nana Radenković

Suosnivačica Nove Iskre, menadžerka edukacije

Dizajnira i sprovodi mentorske programe, obuke i radionice za mlade, profesionalce, organizacije i kompanije zainteresovane za transformaciju svog poslovanja, kao i za poboljšanje ukupnog iskustva saradnje i inoviranja. Magistrirala je Menadžment u kulturi, interkulturalizam i medijaciju na Balkanu na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, sa velikim iskustvom rada u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Članica je Savetodavnog odbora Kreativnog mentorstva, a trenutno podržava brojne startapove i timove kroz unapređenje njihovih veština saradnje i timske kulture u programima kao što su: Raising Starts, Smart Start, D inkubator, Ninja Accelerator, Playing Narratives, Upgrade, Serbia Innovates, Preduzmi ideju i slično. Bila je profesorka na Fakultetu za medije i komunikacije i mentorka u Nelt edukativnom programu.