Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio
21 April 2020

Branč za vas tokom vanrednog stanja!

 

Radujemo se da ponovo otvorimo kuhinju i bar, i da miris i ukus naše divne hrane ponovo bude dostupan. Zato smo odlučili da u novonastaloj situaciji prilagodimo rad Branč restorana, i od četvrtka, 23. aprila, uvodimo novo radno vreme sa izmenjenom ponudom obroka, kreiranom posebno za ove prilike.

Želeli smo da vam i u ovim okolnostima ponudimo sveže spremljene i izbalansirane obroke svima koji žele da jedu zdravo, a nije im do svakodnevnog kuvanja.

Koncept restorana je promenjen i sastoji se od ponude više različitih jela, salata, obrok salata, supi ili čorbi, uz posebno osmišljene pakete za porodični obrok. Ponudu dana ćemo objavljivati svakodnevno i uvek ćete na vreme znati šta vam spremamo tog dana, kako biste mogli da isplanirate poručivanje svog ručka ili večere. 

Takođe, s obzirom na to da boravak u samom restoranu trenutno nije moguć, Branč će raditi isključivo dostavu i to na nekoliko načina:

  • putem aplikacije Glovo
  • pozivom na naš broj telefona 062 282 954, ali uz samostalnu organizaciju potrčka ili dolaskom do restorana samo da preuzmete svoju narudžbinu
  • ukoliko ste komšije u neposrednoj blizini možete nas pozvati i naš tim će uraditi isporuku direktno na vaša vrata

 

Posebnu pažnju smo posvetili pridržavanju strogih mera higijene i održavanja prostora, kako bismo zaštitili zdravlje svih gostiju i članova tima.

Trenutno radno vreme Branča je svakog dana od 12h do 20h, dok se porudžbine primaju od 12h do 19:30h!