Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Collab is to Co-Work

Creative Mornings kratko predavanje uz kafu i doručak ovoga puta sa temom – Collab is to Co-Work

29 Jul

Datum

Sreda, 29. jul

Predavač

Marko Radenković

Vreme

09:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

slobodan!

O predavanju

Beograd se odnedavno pridružio Creative Mornings mreži koja je aktivna u još 102 grada širom sveta, a svaki od događaja je otvoren za javnost i uključuje kratko predavanje, uz kafu i doručak.

Temu ovonedeljnog događaja Collab is to Co-Work predstaviće Marko Radenković, generalni menadžer Nove Iskre, sa fokusom na domen kreativnog poslovanja i mogućnosti kreiranja uslova za kvalitetne i uspešne projekte saradnje između kreativnog sektora i kompanija.

Na primeru Nove Iskre kao jednog od prvih coworking prostora u regionu, biće detaljnije predstavljen ovakav način zajedničkog rada.

Na sajtu projekta Creative Mornings možete pročitati detaljniji opis predavanja i satnicu – http://creativemornings.com/cities/bgd. Događaj je besplatan i otvoreno za javnost, ali zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak potvrdite registracijom na Creative Mornings sajtu.

Creative Mornings je serijal jutarnjih predavanja namenjenih kreativnoj zajednici. Projekat je 2008. godine u Njujorku pokrenula Tina Roth Eisenberg, autorka koja stoji iza projekata Swissmiss, TeuxDeux, Tatly i co-working studija Studiomates u Bruklinu

Predavač

Marko Radenković

Menadžer

Marko Radenković je producent mlađe generacije, rođen 1984. godine u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, smer Menadžžment i produkcija u pozorištu, radiju i kulturi. Trenutno je angažžovan kao asistent na predmetu Menadžžment u kulturi profesorke Milene Dragićević Šešić. Jedan od osnivača Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra (FIST), a učestvovao je u organizaciji brojnih događaja u oblasti kulture u Beogradu - 45. Oktobarski salon, 40. BITEF Festival i brojni drugi. Bio je ko-autor projekta "Avantura Cooltura", producent je međunarodnog serijala izložžbi "Internacionalni laserski samit jeftine grafike". Ima desetogodišnje iskustvo iz domena event menadžmenta, video i filmske produkcije i kreativne direkcije projekata. Od 2011. godine fokusiran je na projekat dizajn inkubatora Nova Iskra, čiji je generalni menadžer.