Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

DACIDA CREATIVE THERAPY MEETUP #2

DACIDA CREATIVE THERAPY je ciklus druženja kreativaca, gde se kroz razgovor obrađuju teme koje se tiču stvaralaštva i egzistencije umetnika danas.

 

17 Dec

Datum

Utorak, 17. decembar

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra Dorćol

 

Ulaz

Slobodan, po prijavi

O tribini

Program drugog po redu meetup-a stavlja u fokus zajednicu, ideja je da se kraj godine zaokruži upoznavanjem i druženjem. Pozornica će biti prepuštena odabranim mladim umetnicima koji će se predstaviti kroz kratke prezentacije od 5-10min. Nakon toga sledi prezentacija planova DACIDA platforme za sledeću godinu i druženje. 

Prijave za meetup su obavezne, a nalaze se na: https://dacida.org/.

 

DACIDA je online zajednica koja okuplja kreativce sa ciljem istraživanja, razmena iskustava i pokretanje dijaloga o tome šta znači biti umetnik u 21. veku.

Predavači

Vuk Nesic

Vuk Nešić

Grafički dizajner i ilustrator

Ja sam dizajner i ilustrator logotipa, a moj izvor inspiracije neprestano istražujem spoljašnji svet, kroz putovanja, i unutrašnji, kroz studije psihologije.

Aleksandar Lazar

Aleksandar Lazar

Multidisciplinarni umetnik

Printmaker i multidisciplinarni umetnik iz Beograda. Zainteresovan za istraživanje veze između muzike i vizuelnih medija, kao i za kreiranje muzike. Završio BA i MA studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu / odsek za štampu. Trenutno na doktorskom studiju na istom fakultetu.

Andjela Jankovic

Anđela Janković

Studentkinja grafičkog dizajna

Studentkinja grafičkog dizajna iz Beograda. Uglavnom se bavi ilustracijama i strastveno komunicira apstraktne ideje i koncepte koristeći žive boje i snažne karaktere. Ovde možete ukratko pogledati neke lične projekte na koje se u poslednje vreme fokusirala.

https://instagram.com/rawdraws

 

Tamara Tasić

Tamara Tasić

Grafička dizajnerka i animatorka

Snimanjem filmova beži od grafičkog dizajna, a kada se bavi grafičkim dizajnom onda beži od filma. Zlatnu sredinu pronalazi u kolažima i stop trik animaciji.