Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

DACIDA CREATIVE THERAPY MEETUP #1 Dizajn i sve(t) oko njega

DACIDA CREATIVE THERAPY je ciklus druženja kreativaca, gde se kroz razgovor obrađuju teme koje se tiču stvaralaštva i egzistencije umetnika danas.

 

27 Nov

Datum

Sreda, 27. novembar

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan ulaz

O tribini

Kako izgleda put do prvih klijenata?

Koja je granica između sopstvene dizajnerske vizije i želje klijenta?

Kako se razvija lični, autentični stil?

Dragana Krtinić i Valentina Brković, dve multidisciplinarne dizajnerke, podeliće sa nama svoj razvojni put, dosadašnja iskustva sa klijentima i probleme sa kojima se redovno kao kreativci susreću.

 

 

DACIDA je online zajednica koja okuplja kreativce sa ciljem istraživanja, razmena iskustava i pokretanje dijaloga o tome šta znači biti umetnik u 21.veku.

Predavači

Valentina Brkovic

Valentina Brković

Grafička dizajnerka i ilustratorka

Multidisciplinarna dizajnerka i ilustratorka, rođena 1991. u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti 2013. godine, nakon čega je radila kao grafička dizajnerka u studiju Coba&Associates, a zatim kao art direktorka u iGaming kompaniji Catena Media. Od 2017. godine radi samostalno na projektima iz oblasti brendinga, ilustracije i UI dizajna. Njen prepoznatljiv i smeo stil dizajniranja i ilustrovanja prepoznali su klijenti poput Kabinet Brewery, Booka izdavaštva, magazina Elementi i Sprat bara.

Dragana Krtinic

Dragana Krtinić

Gtrafička dizajnerka i ilustratorka

Rođena je 1992. u Zagrebu. U Beogradu je završila je dva fakulteta za grafički dizajn, jedan tradicionalni i drugi u sferi digitalnih umetnosti. Izlagala je na više izložbi od kojih su neke FORMA\ ФОРМА, Grifon- Srpski grafički kolektiv, Young Balkan Designers... Trenutno radi kao multidisciplinarni dizajner i ilustrator. Deo je Gradske Gerile od 2014. 

Zainteresovana za reči i slike. Rad koji često mutira od medijuma do medijuma, iskrena skica koja postaje poezija, skulptura, majica, poster, zvuk, pokret...