Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Executive Search – priča o izboru najboljih

U okviru svoje misije da mladim kreativcima različitih profila koji su na početku svojih profesionalnih karijera pruži punu podršku kroz svoje edukativne programe, Nova Iskra predstavlja predavanje Teodore Ćosić, konsultantkinje i partnerke u firmi Moja Kariera.

1 Oct

Datum

Četvrtak, 1. oktobar

Predavač

Teodora Ćosić

Vreme

17:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Ulaz je slobodan!

O predavanju

Moja Kariera je slovenačka agencija koja je lider u pružanju usluga kadrovskog savetovanja i regrutovanja visokostručnih kadrova, osnovana 2000. godine. Nakon samo nekoliko godina postojanja, danas je to je jedna od vodećih headhunting firmi u Sloveniji i uspešno sarađuje sa preko 300 kompanija iz različitih industrija. Usled povećanog obima poslovnih aktivnosti, 2015. godine osnovano je predstavništvo u Srbiji.

Predavanje Executive Search – priča o izboru najboljih namenjeno je mladim ljudima koji se nalaze na početku svoje karijere i koji bi želeli da naprave prve korake ka profesionalnom razvitku i napretku. Predavanje će se baviti metodama koje mladi profesionalcimi mogu da koriste kako bi došli do zaposlenja, upoznaju poslodavce i njihove potrebe kao i da nauče kako da se predstave. Govoriće se o prednostima i manama prelaska iz frilensovanja u korporativni domen, i obratno.

Tokom predavanja će biti identifikovane odlike koje definišu talente i kadrove kakve kompanije žele u svom timu, koje veštine vredi dodatno razvijati zarad lakšeg zaposlenja i karijernog napretka, a na kraju predavanja posetioci će moći da čuju iskustva i savete specijalnog gosta predavanja, koji zbog prirode svog posla često prolazi kroz proces regrutacije.

Predavanje Executive Search – priča o izboru najboljih Teodore Ćosić biće održano u Novoj Iskri u četvrtak, 01. oktobra u 17.30 h. Ulaz je slobodan.

Predavač

Teodora Ćosić

Konsultantkinja

Konsultantkinja i partnerka u firmi Moja Kariera. Bavi se poslovnim savetovanjem i regrutacijom stručnih kadrova za menadžerske i specijalizovane pozicije. Prethodno je radila kao menadžerka za razvoj poslovanja u internacionalnim konsultantskim kompanijama koje se bave implementacijom međunarodnih projekata finansiranih od strane Evropske unije, Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj i drugih sličnih finansijskih institucija. Pripremala je projektne predloge iz različitih oblasti, pretežno u jugoistočnoj Evropi, zatim i Africi, Aziji i Bliskom Istoku, a istovremeno je regrutovala stručnjake koji su radili na njihovoj implementaciji.