Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Glorify Balkan – Webinar: Kako skalirati online prodavnicu bez ulaganja u reklame

Novom saradnjom sa Glorify Balkan zajednicom pokrećemo programsku celinu koja će se održavati u prostorijama Nova Iskra Workspace na Dorćolu, ali usled novonastale situacije, pozivamo vas da nam se iz svojih domova pridružite na prvom webinaru koji Glorify zajednica organizuje.

30 Apr

Datum

Četvrtak, 30. april

Vreme

19h

Jezik programa

/

Lokacija

/

Ulaz

Besplatno, po prijavi

O predavanju

Na prvom Glorify Balkan webinaru imaćete priliku saznate tri konkretne strategije koje će Aleksandar Gligorić podeliti sa prisutnima i koje su omogućile da njegova prodavnica ostvaruje petocifreni profit nedeljno.
Cilj webinara je da učesnicima omogući praktično znanje iz oblasti dropshippinga i uputi ih na konkretne strategije koje donose stvaran novac.

1. Saznaćete koje su to tri strategije koje su Aleksandru donele petocifreni nedeljni profit;
2. Kako je uspeo da generiše 700.000 poseta na sajtu bez ijednog uloženog
dinara;
3. Kako osvojiti kupca i naterati ga da se vraća;

Čućete konkretne savete, strategije i akcije koje donose rezultate. Svaki savet je Aleksandar godinama uspešno primenjivao u svom poslovanju. Naučićete kako da izbegnete tipične greške u svakodnevnom radu.

Za učešće na webinaru prijavite se putem linka: https://balkan.glorifyapp.com/aleksandar-gligoric-webinar/.

Prisustvo na webinaru je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna!

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica Balkana okuplja eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana sa ciljem da ih edukuje o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznedrili novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu. Zajednicu su podržali BalkanUp, Media-Marketing, Marketing Mreža, Advertiser Serbia, Digitalizuj.me, Webiz i Nova Iskra. Zajednica trenutno broji preko 1000 članova.

Predavač

Aleksandar Gligoric

Aleksandar Gligorić

Profesionalni fotograf, dropshipper

Aleksandar je prvi put počeo da se bavi dropshippingom 2006. godine i od tada nastavlja u svom radu da se bavi ovim domenom. Jedan je od najuspešnijih dropshipper-a sa ovih prostora sa nedeljnim obrtom od oko 21.000 $. Bavi se još i community managment-om, fotografijom, zaljubljenik je u pisanje, a osnivač je i par svetski poznatih brendova. Radio je za neke od svetski poznatih ljudi, poput Leonarda DiKaprija, Džejmi Foksa, Ris Viterspun.