Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Glorify Balkan – Webinar: Razbijanje mitova – upoznaj Facebook algoritam do najsitnijih detalja

Saradnju sa Glorify Balkan zajednicom nastavljamo u vidu drugog po redu webinara, na temu Facebook algoritma.

28 May

Datum

Četvrtak, 28. maj

Predavač

Petar Jevtić

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

/

Ulaz

Besplatno, po prijavi

O predavanju

Sa pandemijom je Facebook doživeo neverovatan rast. Po prvi put, zabeležio je broj od 3 milijarde aktivnih korisnika u periodu od 30 dana, a najveći broj korisnika u jednom danu je dostigao 2,36 milijardi. Preko 80% biznisa koristi Facebook za svoje pozicioniranje.

Na ovom vebinaru želimo da vam pomognemo kako da Facebook iskoristite na najbolji mogući način, uz razbijanje 19 Facebook mitova i otkrivanje njegovog algoritma do najsitnijih detalja.

Zajedno sa Httpool-om ćemo preći najveće zablude o Facebook-u i Instagram-u i do najsitnijih detalja objasniti kako algoritam funkcioniše, od namene pa do kreativa i skaliranja reklama sa jedinstvenim ciljem – kako pametno uložiti novac i ostvariti najveće moguće rezultate.

Za učešće na webinaru prijavite se putem linka: https://balkan.glorifyapp.com/razbijanje-facebook-mitova.

Prisustvo na webinaru je potpuno besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna!

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica Balkana okuplja eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana sa ciljem da ih edukuje o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznedrili novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu. Zajednicu su podržali BalkanUp, Media-Marketing, Marketing Mreža, Advertiser Serbia, Digitalizuj.me, Webiz i Nova Iskra. Zajednica trenutno broji preko 1000 članova.

Predavač

Petar Jevtić

Petar Jevtić

Facebook Client Partner u Httpool-u

Petar se sa prvim internet oglasima susreo još 1998. godine, na sajtu borca.co.yu. Sajt je napravio njegov brat, a Petar je obilazio lokalne preduzetnike nudeći oglašavanje.

Raznim vidovima marketinga bavi se aktivno 15 godina, a poslednje dve na poziciji Facebook Client Partner u Httpool-u. Httpool zastupa više od 20 globalnih platformi, na 30 tržišta, a Petar je deo Facebook tima koji zastupa Facebook u 11 država na 2 kontinenta.

Kao Client Partner radi na strategiji oglašavanja na Facebooku sa najvećim regionalnim oglašivačima iz raznih industrija (eComm, gaming, CPG i dr.).