Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

HeapSpace Meetup #9

Srećni smo što se HeapSpace događaji vraćaju u prostore Nove Iskre!

Pridružite nam se na predstojećem meetup-u uživo, nakon skoro dve godine pauze.

21 Apr

Datum

Četvrtak, 21. april

Predavač

Uroš Perić

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan uz prijavu

O predavanju

Ovog puta, HeapSpace će ugostiti predavača iz partnerske kompanije – Endava, te će Uroš Perić, Development Consultant iz ove kompanije održaće predavanje na temu PostgreSQL i Spring u akciji.

Uroš će govoriti o tome šta je PostgreSQL i koje su njegove prednosti u odnosu na MySQL, a saznaćete i koje napredne osobine nudi. Uroš će pokazati kako se integriše sa Spring framework-om i navešće primere primene ove tehnologije.

Nakon Uroševog predavanja sledi ono najslađe – NETWORKING! Odnosno, prilika da se upoznamo, razmenimo interesantne priče i iskustva i obavezno prokomentarišemo kako je druženje baš ono što nam je toliko nedostajalo.

Broj mesta je ograničen, pa obezbedite svoje prijavom na linku!

Kompanija Endava će obezbediti hranu i piće koje će biti posluženo nakon predavanja, a priča se i o nekim malim iznenađenjima. 🙂

Predavač

Uroš Perić

Softverski inženjer

Uroš ima skoro 10 godina iskustva u razvoju softvera i softverskoj arhitekturi i trenutno je na poziciji Development Consultant u Endavinoj kancelariji u Beogradu. Najveći deo svoje karijere proveo je u produktnoj kompaniji, gde se bavio razvojem web i mobile aplikacija. Učestvovao je u stvaranju više softverskih proizvoda koji su danas potpuno produkcioni. Željno prati tehnička dostignuća, posebno ga zanima IoT. Trenutno radi na razvoju warehouse management sistema.