Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Inovativni biznis modeli

Prva u nizu, radionica u okviru mentorskog programa Preduzimanje.

2 Oct

Datum

Sreda, 2. oktobar

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Zatvoren događaj

O radionici

Dvanaest mentorki i trinaest mentija deo su desetomesečnog programa PREDUZIMANJE, koji osmišljen sa ciljem pružanja podrške ženama koje vode svoje poslovanje u Srbiji. Preduzetnice imaju priliku da kroz individualne mesečne sastanke sa mentorkom rade na ličnom i profesionalnom razvoju, dok su grupne radionice usmerene na unapređenje njihovih znanja i veština. Radionice se održavaju na teme od značaja za razvoj poslovanja kao što su marketing, finansije, prodaja i sl. Predavači su domaći i strani eksperti iz sveta biznisa, koji su se i sami našli u ulozi preduzetnika.

Radionica na temu Inovativnih biznis modela je okupila preduzetnice koje su se u u programu “Preduzimanje” našle u ulozi mentija. Mentorka Marija Janjušević, marketing ekspert i osnivačica nekoliko uspešnih biznisa, postarala se da učesnicama predoči i pomogne u implementaciji najboljih primera iz poslovne prakse. Ispred tima Nove Iskre, program je podržala Nana Radenković, edukatorka i su-osnivačica prvog kreativnog haba na Balkanu.

Ovo je važan napor da se preduzetnicama u Srbiji obezbedi održiv sistem podrške koji će u kontinuitetu biti okosnica njihovog ličnog i profesionalnog razvoja. Cilj programa je kreiranje zajednice osnivačica, koje svoje znanje i iskustvo nesebično dele i time unapređuju sebe i druge. Kako je uloga preduzetnice zahtevna i često usamljena, kreirale smo ovaj program kako bismo pokazale ženama da imaju jedne druge i da je to i više nego dovoljno – rekla je Milena Milić, voditeljka projekta.

Program je podržan od strane Švajcarkog preduzetničkog programa, koji više od četiri godine radi na unapređenju startap ekosistema u četiri zemlje u regionu: Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije, kao i Peruu i Vijetnamu.

Predavač

Marija Janjušević

Digital media executive

Marija je suosnivač i COO na Kidster-u, mobilnoj platfromi za roditelje (aplikacija za iOS za roditelje širom svijeta za kupovinu i prodaju dečijih stvari).
Ona poseduje veštine u domenu digitalnog marketinga, kreiranja promotivnih i poslovnih strategija, e-trgovine, CRM, analitike, analize proizvoda / tržišta, rešavanje problema i veštine donošenja odluka.
Veliko iskustvo upravljanja i osposobljavanja zainteresovanih strana i dokazana sposobnost da se komprimuje i jasno sa svim nivoima upravljanja u više organizacija.
Dokazane organizacione, vođene i menadžerske veštine i bogato iskustvo koje motivišu i upravljaju međunarodnim timovima za postizanje izazovnih ciljeva isporuke.