Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Kako što lakše ”uvaliti” dizajn klijentima?

Drugi po redu, IxDA meetup u Novoj Iskri.

26 Feb

Datum

Sreda, 26. februar

Vreme

19h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Prijava u linku posta

O tribini

‘Koliko ja ovo da naplatim?’ –  često pitanje koje dizajneri, a i drugi freelanceri postavljaju u razgovoru sa kolegama.

Kroz priču, ilustrovanu mnogim ličnim i bolnim iskustvima u procesu prodaje, publika će imati priliku da dobije uvid u to da čitav proces možda i ne mora da bude toliko bolan.

Pored toga, prisutnima će biti predstavljeni konkretni predlozi kako da se uhvate u koštac sa ovim večnim problemom, ali i pružene smernice kako da sledeći put na vreme prepoznaju, a potom i zaobiđu ‘klijenta iz pakla’ i preusmere energiju na nekog ko mnogo više zavrednjuje njihovu kreativnost i potencijal.

Program:
19:00 – 20:00 Predavanje
20:00 – 20:15 Pitanja
20:15 – 20:30 Networking

IxDA

 

Broj mesta je ograničen – PRIJAVE na ovom linku!

O mnogim bezuspešnim i par uspešnih prodaja će pričati Nikola Vukašinović. UX dizajner i kreativni direktor u Namicsu, inače co-lead lokalnog IxDA-a. Za poslednjih 15 godina je radio na mnogim velikim web projektima. I veći deo vremena proveo kao freelancer.

Predavač

Nikola Vukasinovic

Nikola Vukašinović

UX dizajner i kreativni direktor

UX dizajner i kreativni direktor u Namicsu, gde radi na projektima za najveće nemačke i švajcarske klijente (Siemens, UBS, Raiffeisen i sl.). Pored toga, vodi i sopstevni dizajn studio i najviše sarađuje sa startupima sa raznih strana sveta. Bavi se webom poslednjih 15 godina, većim delom kao freelancer. Co-lead je beogradskog IxDA-a (najveće globalne zajednice ‘interaction’ dizajnera).