Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Kako uspešno prodati svoj rad, a ne sebe

Nova Iskra nastavlja sa inostranim gostovanjima u okviru svog redovnog edukativnog programa. Ovom prilikom, u goste dolazi Damjan Geber, jedan od najistaknutijih kreativnih direktora u Hrvatskoj i osnivač zagrebačkog studija Brigada.

22 Jan

Datum

Četvrtak, 22. januar

Predavač

Damjan Geber

Vreme

17:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Slobodan

O predavanju

Brigada je osnovana 2010. godine kao prva full service kreativna agencija specijalizovana za osmišljavanje celovitih prodajnih koncepata i prostornu integraciju brandinga. Pored istraživačkog segmenta, osnovni postulati agencije su izrada kreativnih koncepata, projektovanje, produkt dizajn i arhitektura.

Projekat Adris – paviljon koji svijetli u mraku predstavljen je na Weekend Media festivalu u Rovinju 2011. godine je osvojio nagrade Red Dot, Ideja X i Silver Drum, dok je  izložba Kultura pušenja u Gliptoteci Zagreb uz nominacije za nagrade World Interior News Award i Bernardo Bernardi, takođe osvojila Red Dot. Agencija je deo Bruketa&ŽinićOM grupe sa kancelarijama u Austriji, Srbiji i Azerbejdžanu.

Brigada je za svoje realizovane projekte osvajala domaća i inostrana priznanja u poljima arhitekture, dizajna i marketinga.

U Novoj Iskri, Damjan će održati predavanje pod nazivom Kako uspešno prodati svoj rad, a ne sebe, u kome će se osvrnuti na specifičnosti svog procesa rada kroz multidisciplinarni pristup baziran na temeljnim istraživanjima poput analize ljudskog ponašanja i psihologije potrošača, percepcije vizuelne komunikacije i prostornog navođenja.

 

Predavač

Damjan Geber

Arhitekta

Osnivač i kreativni direktor agencije Brigada. Diplomirao je arhitekturu na Sveučilištu u Zagrebu, a užu specijalizaciju na području dizajna prodajnih mjesta i psihologije potrošača stekao je na edukacijama u Japanu, Izraelu i Engleskoj.