Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Kancelarija budućnosti

Kako odgovoriti na potrebe kompanije i korisnika prostora u doba digitalne i tehnološke revolucije?

18 Oct

Datum

Petak, 18. oktobar

Predavač

Brigada

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan ulaz

O prezentaciji

Bira li danas kompanija svoje zaposlene ili zaposleni biraju svoje radno mesto? Može li kancelarijski prostor postati deo brenda kompanije?

 

Predavanje je namenjeno budućim poslodavcima, arhitektama i dizajnerima i svima koji žele da saznaju kako prostor utiče na zadovoljstvo na radnom mestu.

 

Predavač

Brigada

Brigada

Dizajn studio

Brigada je multidisciplinarni studio koji se u svom radu specijalizovao za različite aspekte komunikacije kroz dizajn enterijera. Koristeći svoje široko poznavanje brandinga i psihologije potrošača kroz multidisciplinarni pristup, jedinstven je na tržištu. Kvalitet rada strateškog i kreativnog tima Brigade potvrđuju mnogobrojne međunarodne nagrade. Osim nagrada iz područja arhitekture i dizajna, o uspešnosti Brigadinog jedinstvenog pristupa komunikaciji prostorom govore i nagrade na tradicionalno marketinškim festivalima poput Effie, Golden Drum ili Ideja X. Osvajanjem nacionalne Effie nagrade u partnerstvu s Bruketa&Žinić&Grey dokazali su da je dizajn enterijera puno više od lepo uređenog prostora, te da se integrisanim offline/online pristupom može vrlo jasno i uspešno preneti prava poruka posetiocima ili klijentima.
Brigada je odgovorna za stvaranje jedinstvenog iskustva u prostorima različite namene, od prodavnica, preko kancelarija i ugostiteljskih prostora pa sve do evenata, izložbi i privatnih domova, a do danas su osmislili i uredili više od 200 različitih prostora.