Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Nordeus UX Meetup

Nova Iskra predstavlja meetup sa UI/UX dizajn timom Nordeusa, višestruko nagrađivane srpske kompanije koja stoji iza najpoznatije online fudbal-menadžer igre “Top Eleven».

14 Jul

Datum

Četvrtak, 14. jul

Vreme

18h

Jezik programa

srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

po prijavi

O prezentaciji

Nova Iskra u okviru svog redovnog programa predstavlja meetup sa UI/UX dizajn timom Nordeusa, višestruko nagrađivane srpske kompanije koja se bavi razvojem online igara i stoji iza prve cross-platform igre na svetu , ujedno i najuspešnije fudbal-menadžer igre za mobilne uređaje svih vremena. Događaj čiji je glavni segment predavanje Designing UX in Top Eleven predstaviće razvoj korisničkog iskustva kroz razgovor sa dvojicom članlova Nordeus UI/UX dizajn tima iz Beograda – Mladenom Markovićem i Ivanom Gošićem.

Top Eleven je najuspešnija online fudbal-menadžer igra za mobilne uređaje svih vremena, sa preko 140 miliona registrovanih korisnika širom sveta. U prethodnoj godini, uslovljeni velikim brojem korisnika, Nordeusov UI/UX dizajn tim je usavršio korisnički doživljaj kroz inovativni i jedinstveni način komuniciranja sa korisnicima.

Mladen i Ivan će sa svim učesnicima meetupa podeliti iskustvo razvoja ovog aspekta igre, kroz stalna testiranja, praćenje procesa i probleme sa kojima se susreću. Pokušaće da objasne načine na koje dolaze do rešenja, koja su nedavno objavljena u sklopu poboljšanja funkcionalnosti same igre.

Svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti do 12. jula u 23.59 h putem formulara http://bit.ly/29hpLIKBroj mesta je ograničen, a nakon predavanja i razgovora svi učesnici su pozvani da se pridruže koktelu na terasi Nove Iskre.

Sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Londonu i Dablinu. Nordeus je od tri osnivača 2010. godine porastao u snažnog lidera u oblasti mobile gaming-a, sa oko 160 zaposlenih. Sve zaposlene vezuje ista strast, a to je da kroz timski rad kreiraju igre koje će biti zabavne kako za igranje tako i za stvaranje, povezati i svet i trajati godinama.

Predavači

Mladen Marković

UX dizajner

Mladen Marković je dizajner igara sa više od četiri godine iskustva na tržištu besplatnih igara. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon kojeg počinje da radi u kompaniji Nordeus kao test inženjer. Kroz iskustva u testiranju aplikacije prepoznao je važnost usavršavanja komunikacije sa igračima što ga je dovelo do prekvalifikacije ka game/UX dizajnu kroz kreiranje iskustva igrača u Top Eleven-u.

Ivan Gosic

Ivan Gošić

UI/UX dizajner

Ivan Gošić je multidisciplinarni UI/UX dizajner u Nordeusu. Kao deo Top Eleven tima, Ivan je odgovoran za dizajn interfejsa i korisničko iskustvo igrice. Ivan ima više od deset godina iskustva u dizajnu interfejsa, interaktivnom dizajnu, brendingu i animaciji. Tokom ovih godina je radio za visokoprofilisane kompanije u internet industriji u nekoliko evropskih zemalja kao što su Češka, Mađarska i Austrija. Takođe je sarađivao sa brendovima poput Koka Kole, Renault, British Telecom i syartapima Banjo i Nestpick. U Nordeusu radi na poziciji senior UI/UX dizajnera i član je Top Eleven tima.