Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio
18 Jun 2019

Nova Iskra na WebizEdu u Novom Sadu

Na ovogodišnjoj WebizEdu konferenciji koja je realizovana 7-9. juna u Novom Sadu na temu Digitalne transformacije, predstavnici Nove Iskre su učestvovali u dve programske celine.

Kristijan Šujević, suosnivač i menadžer Nova Iskra Studio održao je predavanjena konferenciji gde je predstavio Kako design thinking može da pomogne u digitalnoj transformaciji organizacije, dok je Nana Radenković, suosnivač i menadžer programa učestvovala na panelu – Kako mali biznis transformisati u lidere digitalne transformacije? Pored nje, u razgovoru su učestvovali: Ivana Todorović, Menadžerka odeljenja marketinga i komunikacija / Societe Generale Srbija; Branislav Sekulić, Direktor i osnivač / Vrtlari; Aleksandar Stepanić, Suvlasnik / Mlekara Carpe Diem i Jovana Vasiljević, Direktor / Centar dr Gifing koji su finalisti programa Generator.

Cilj ovog izdanja Webiz edukacije  je bio da poslovnim liderima, osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa, i naglasi važnost razvijanja sposobnosti prilagođavanju promenama.

Ovom prilikom u Novom Sadi su se okupili eksperti koji su, kroz predavanja i panel diskusije, preneli svoje praktično znanje i iskustvo o važnosti novog načina liderstva, o prihvatanju agilnog poslovnog pristupa, o brzom i jeftinom validiranju ideje, o stvaranju vrednosti u digitalnoj ekonomiji, o oblikovanju budućnost uz IoT, o susretu tehnologije i organizacione kulture, o usvajanju inovativnih rešenja.