Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Od hip hop izvođača do najvećeg hip hop izdavača na Balkanu: Bassivity

O trendovima u muzici u digitalnom dobu saznaćemo od ekipe iz izdavačke kuće Bassivity Digital, koji se specijalizovao za hip hop muziku.

6 Dec

Datum

Četvrtak, 6. decembar

Predavač

Bassivity Digital

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Slobodan ulaz

O tribini

Kako izgleda rad u studiju, na koji način se identifikuje ukus publike, kako se prepoznaju i prave hitovi, biće samo neka od pitanja za članove Bassivity Digital studija u okviru trećeg gostovanja u sklopu programa DIY Creative BLKN.

 

Kroz interaktivne susrete i razgovore sa gostima, predstavnicima iz domena kreativnih biznisa, publika će dobiti odgovore na neka od pitanja u vezi sa realnim izazovima sa kojima se susreću kreativci kada stvaraju svoje studije, dizajniraju sveže brendove i proizvode ili osvajaju nova tržišta.

DIY: Creative BLKN je specijalni program saradnje SAE Instituta i Nove Iskre nastao sa idejom promocije regionalnih i lokalnih biznisa iz domena kreativne industrije.

Predavač

Bassivity Digital

Bassivity Digital

Audio produkcija / izdavačka kuća

Prva izdavačka kuća (produkcija) specijalizovana za hip hop muziku, osnovana 2002. godine, trenutno je najveća urban music platforma na Balkanu.

Ovaj studio pruža kompletan artist servis (A&R, artist development, produkcija, video produkcija, marketing, booking, event menadžment, publishing). Trenutno zastupa preko deset izvođača i ima producenata potpisanih na label.

Bassivity Digital ima preko 50 izdatih albuma.