Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Packtivity

Jednodnevna konferencija o dizajnu pakovanja koja okuplja najbolje praktičare iz oblasti  dizajna pakovanja i ambalaže.

28 Feb

Datum

Četvrtak, 28. februar

Predavač

/

Vreme

/

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Ulaz je slobodan!

O radionici

Predstavljena su neka od najboljih idejnih rešenja na našem tržištu, ali i u inostranstvu. Pružen je uvid u presek situacije, načinjena analiza trenutnog stanja na našem tržištu i sagledani su mogući trendovi i potencijali za razvoj.

Specijalni gost konferencije bio je Bjorn Kusoffsky, kreativni direktor Stockholm Design Lab, agencije proglašene za European Design Leaders 2012, a dodeljene su i nagrade u pet različitih kategorija. Prva Packtivity konferencija pod naslovom “Packaging design – polazna osnova za uspeh proizvoda na tržištu” održana je 24. septembra 2010. godine.

 

U skladu sa misijom Nove Iskre koja je usmerena na uspostavljanje opipljivih saradnji između kreativnog sektora i domaćih proizvođača, Packtivity seminar je prvi program NI koji je istovremeno namenjen predstavnicima preduzeća i dizajnerima. Stručnjaci agencije Coba & Associates će u četvrtak i petak (28.2. i 1.3.) preneti iskustva sa dosadašnjih Packtivity konferencija i pružiti uvide u proces kreativnog razvoja pakovanja za proizvode, kao i druge izazove koji vas mogu dočekati na putu od kreativnog rešenja do ulaska u proizvodnju.