Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Poseta kompaniji NELT

Za polaznike četvrte generacije Nelt edukativnog programa organizovana je poseta kompaniji Nelt u Dobanovcima.

10 May

Datum

Petak, 10. maj

Predavač

/

Vreme

10-14h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nelt Srbija

Ulaz

Zatvoren događaj

O prezentaciji

Predstavnici kompanije Nelt su i ovog proleća ugostili mlade polaznike NEP4 i za njih pripremili informativne i edukativne prezentacije, uz obilazak kompanijskog centralnog distributivno-logističkog centra u Dobanovcima.
Dobrodošlicu je poželeo Marko Milanković, menadžer korporativnih komunukacija Nelt Grupe, prezentacijom poslovanja, uz poseban osvrt na viziju i kompanijske vrednosti. U skladu sa interesovanjima grupe, organizovane su dve tematske prezentacije, od kojih se jedna odnosila na komunikacijske aktivnosti Grupe, sa akcentom na zvanične digitalne kanale, a druga na Neltove aktivnosti u cilju očuvanja životne sredine, kako u domenu reciklaže, tako i u domenu kontrolisane emisije gasova. Pre obilaska skladišta i intermodalnog terminala, organizovana je simulacija razgovora za posao. Tom prilikom su učesnici iz prve ruke dobili korisne savete i uvid u to kako treba da izgleda uspešan intervju.

Tradicionalna poseta kompaniji Nelt održana je 10. maja kao vid upoznavanja studenata sa Nelt Grupom i poslovanjem ovog internacionalnog poslovnog sistema.

Kompanija NELT organizuje četvrti ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. U okviru četvrtog ciklusa NEP-a, 27 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom DRUGA STRANA ZNANJA!