Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Poseta kompaniji NELT

Za polaznike treće generacije Nelt edukativnog programa organizovana je poseta kompaniji Nelt u Dobanovcima.

24 May

Datum

Četvrtak, 24. maj

Predavač

/

Vreme

11-14h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nelt Srbija

Ulaz

Zatvoreni događaj

O prezentaciji

Marko Milanković, menadžer sektora za komunikacije, poželeo je dobrodošlicu polaznicima 3. generacije NEP-a i na uvodnoj prezentaciji predstavio kompaniju i osnovne karakteristike Neltovog poslovanja. Nakon uvodnog izlaganja, Marija Kosanović, supervizor za regrutaciju i selekciju iz ljudskih resursa, održala je predavanje o svom sektoru, uz interaktivni kviz i kreativne savete kako da poboljšaju i svoj CV profil i šta je poželjno prilikom samog intervjua za posao.

Milena Kojadinović iz IT sektora, zajedno sa svojom koleginicom Natašom Delibašić, detaljno je objasnila funkcionisanje sektora za informacione tehnologije. Posle održanih prezentacija, polaznike je pozdravio Milojko Lazarević, supervizor skladištenja, koji ih je poveo u šetnju magacinom sve do intermodalnog terminala, usput pojašnjavajući sve procese koji se tu dešavaju.

U cilju boljeg upoznavanja kompanije organizovane su prezentacije, obilazak skladišta i intermodalnog terminala.

 

Kompanija NELT organizuje treći ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. U okviru trećeg ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST!.