Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Studirajte dizajn, komunikaciju i menadžment u inostranstvu

Nemestic Studio predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije, mode i menadžmenta iz inostranstva.

7 Mar

Datum

Sreda, 7. mart

Predavač

/

Vreme

17:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Slobodan, po prijavi

O prezentaciji

Na ovoj prezentaciji svi zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, stipendijama, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, Scuola Politecnica di Design, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Mađarskoj, Kini i Brazilu. Takođe će zainteresovani imati priliku da se upoznaju sa dve škole jezika-školom italijanskog jezika Leonardo da Vinči i školom španskog jezika Hispania u Valensiji.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime.

Na fakultetima su dostupne trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu sledeći kursevi – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design, business administration i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija u Novoj Iskri je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani đaci i studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije. Nakon prezentacije moguće je prijaviti se za individualno savetovanje.