Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Tehnološki doručak BG#51

Pridružite nam se na novom Tehnološkom doručku, koji se vraća u Nova Iskra Workspace na Dorćolu!

2 Sep

Datum početka

2/09/2020

2 Sep

Datum završetka

2/09/2020

Predavač

/

Trajanje

8:30 - 10:00

Jezik programa

Srpski

Programski slotovi

/

Kotizacija

Besplatno, uz obaveznu prijavu

O čemu se radi?

Nova Iskra nastavlja započetu saradnju sa Heapspace zajednicom, pa se mesečni događaj – Tehnološki doručak, ponovo organizuje u našem prostoru na Dorćolu!

Tehnološki doručak je regionalni događaj koji promoviše preduzetništvo, a održava se u Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu i Subotici u organizaciji Heapspace zajednice. Koncept događaja su kratka i pitka predavanja preduzetničkih ideja, biznisa i projekata, sa ciljem razmene iskustava i sticanja novih kontakata. Predavanja traju po pet minuta, nakon čega sledi dva minuta za pitanja iz publike. Događaj je praćen kafom, kiflicama i poklonima iznenađenja.

Predavači na ovom Tehnološkom doručku su:

Tanja Vasojević i Marjan Dragić – TrippinSrbija – Putujuća 5orka

Prvi i jedini domaći travel blog koji se bavi promovisanjem isključivo turističkih potencijala Srbije. Od 2016. na Internet nebu – na Instagramu i FB + blog kao duža tekstualna forma.
Za ovih pola decenije koliko putuju, prešli su više od 22000km i obišli oko 400 lokaliteta. Upornim radom i zalaganjem uspeli su da privuku pažnju gotovo svih štampanih i elektronskih medija, televizija, kao i državnih organa.
Učesnici brojnih konferencija, kao i medijski partner sajma turizma u Beogradu u februaru 2020.
Proglašeni su za Travel blogera godine na prvoj ikada održanoj manifestaciji na kojoj su se dodeljivale nagrade iz sfere uticaja na društvenim mrežama.
Takođe, otvorili su sasvim novu nišu infuensovanja i blogovanja, što se da primetiti pogotovo u poslednje vreme, kada sve više ljudi kreira sadržaj putujući po Srbiji.
Poznati pod krilaticom – Nemaš izgovor, obiđi Srbiju!

Peđa Rusić – Tipsy Pixel

Co-working i privatno mentorstvo. Ideja kombinovanja edukacije sa ljudima koji zapravo rade u određenoj industriji, delovala je kao potpuno logičan korak u stvaranju ove male radionice znanja.

Ivan Senić – Midiaid

Midiaid je nemačko-srpski startup koji razvija platformu za nemačko tržiste na kome trudnice mogu brže i lakše da bukiraju babice koje im pomažu pre, tokom i nakon porođaja. Midiaid pokušava da digitalizuje kompletan proces traženja slobodne babice, slanja zahteva, potvrde, plaćanja, itd. Midiaid takođ,e uz pomoć svoje mobile aplikacije pruža priliku babicama da digitalizuju svoje procese i usluge, sve u cilju efikasnijeg poslovanja.

Ognjen Vuković – Bridge

Katarina Mitić – Opleti

Mala porodična zanatska firma koja proizvodi ručno rađene torbe različitih oblika i dezena u želji da ih na svojim ramenima nose devojke i žene po celom svetu.

 

Prisustvo na Tehnološkom doručku je besplatno, ali je prijava obavezna. Usled trenutne situacije, kapacitet ovog događaja je ograničen na 25 učesnika!

Kome je namenjeno?

Događaj je namenjen široj publici, a preciznije, svima koji imaju preduzetnički duh i koji žele da se informišu o potencijalni izazovima, ali i dobrim stranama pokretanja biznisa. Takođe, Tehnološki doručak može biti zanimljiv u kontekstu networkinga — prva jutarnja kafa uz pratnju toplih kiflica predstavlja povoljno okruženje za sticanje novih poznanstava.