Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

WM App Builder – Novi alat za novo tržište

WM App Builder je web alat uz pomoć kojeg je moguće brzo i lako kreirati mobilnu aplikaciju za sve tri vodeće platforme: iOS, Android i Windows Phone.

3 Jul

Datum

Četvrtak, 3. jul

Predavač

/

Vreme

18h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Slobodan

O prezentaciji

Kompanija uživa status snažnog partnera koji dugoročno prati potrebe svojih klijenata i predstavlja vezu između krajnjih korisnika i brendova, nudeći platforme za isporuku visoko-kvalitetnog sadržaja kroz napredne interfejse za sve kanale plasiranja sadržaja.

WM App Builder je web alat uz pomoć kojeg je moguće brzo i lako kreirati mobilnu aplikaciju za sve tri vodeće platforme: iOS, Android i Windows Phone. Program je namenjen svim zainteresovanim dizajnerima i ilustratorima koji žele da rade i ostvare uspeh na ovom novom digitalnom tržištu – osmišljavanjem kvalitetno dizajniranih, interaktivnih, funkcionalnih i korisnih mobilnih aplikacija. Ovaj proizvod mogu koristiti čak i oni koji nemaju programersko znanje, zahvljujući jednostavnom i intuitivnom interfejsu koji je razvio tim Wireless Medie.

http://www.youtube.com/watch?v=_KPIl9iZ6ME

Prezentacija koja će biti održana u Novoj Iskri stoga je odgovarajuće naslovljena Novi alat za novo tržište, s obzirom da je tržište aplikacija za mobilne aparate (telefone i tablet uređaje) i dalje u velikoj ekspanziji, a samim tim i potražnja za kvalitetnim front-end i interfejs (UIX) dizajnerima. WM App Bulider upravo je proizvod koji vam može olakšati da se brzo i uspešno pozicionirate na ovom rastućem tržištu, bilo da ste dizajner, ilustrator ili developer.

Pored UIX dizajnera, prezentacija je posebno namenjena web i grafičkim dizajnerima, ilustratorima, arhitektama, animatorima svim i drugim kreativnim profesionalcima koji žele da se uključe u tržište razvoja mobilnih aplikacija.

Pored prezentacije celokupnih mogućnosti WM App Builder-a, istom prilikom biće i uživo demonstriran princip i workflow ovog programa, kroz slaganje jedne od stranica aplikacije. WM App Bulider već je korišćen za produkciju brojnih aplikacija na domaćem tržištu, uključujući i one za nedavno održani Mad in Belgrade Festival, koncert grupe Queens of the Stone Age ili EXIT festival, kao i kroz partnerstva sa većinom mobilnih operatera u regionu, kao i izvan okvira Balkana.

http://www.wm.rs/d43/WM_App_Builder/WM_App_Builder.html