Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

de:work

Nova Iskra ove nedelje predstavlja predavanje de:work studija, koje će prezentovati Goran Pandža

11 Jun

Datum

Četvrtak, 11. jun

Predavač

Goran Pandža

Vreme

17:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

slobodan!

O predavanju

Predavanje će predstaviti Goran Pandža, osnivač i kreativni direktorde:work studija.

Dizajn studio de:work čine Goran Pandža (kreativni direktor), Sonja Kovačević (senior dizajner), FIlip Marić (direktor za odnose sa klijentima) i Irena Malić (dizajner). de:work kroz svoje aktivnosti pokriva kreativne faze marketinga, uključujući konceptualizaciju, dizajn, fotografiju, animaciju, web dizajn kao i vođenje kompletnog procesa produkcije nakon završetka kreativnog procesa. Studio postoji već pet godina, i za to vreme je sarađivao sa širokim spektrom klijenata – od malih i srednjih preduzeća, preko organizacija civilnog društva do velikih multinacionalnih korporacija.

Glavna polja ekspertize studija su kreiranje vizuelnog identiteta kompanija, projekata i kampanja, kao i svi vidovi grafičkog dizajna. Digitalne komunikacije (web/animacija/aplikacija) i privremena arhitektura su posebno polje interesovanja ovog studija.

U okviru svog predavanja u Novoj Iskri, Goran Pandža će prezentovati dosadašnji rad de:work studija, kao i specifičnosti radnog procesa unutar samog studija.

Osvrnuće se na saradnju i projekte realizovane sa nekim od najistaknutijih klijenata (Ikea, Apatinska pivara. NIS, Turistička organizacija Srbije, i drugi )

Predavač

Goran Pandža

Dizajner

Završio Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek grafički dizajn. Već više od sedam godina je aktivan na kreativnoj sceni i trenutno radi kao kreativni direktor dizajn studija De:Work. Stručnjak je u poljima kreativne direkcije i vizuelnih komunikacija. Radio je za klijente kao što su IKEA, Apatinska pivara, NIS, Turistička organizacija Srbije, Muzej primenjene umetnosti, Filmski centar Srbije, Etnografiski muzej i drugi. Pored komercijanih projekta radio je i za nevladine organizacije, među kojima se ističu projekti za Gradjanske incijative i Nezavisnu asocijaciju novinara Srbije. Posebno se ističe projekat Discover the Danubevodiča koji je predstavljen na sajmu turizma u Berlinu u martu 2015. godine, a koji je realizovan u saradnji sa Dunavskim centarom za kompetenciju. Tokom poslednje dve godine radio je više brending kampanja za klijente i tržišta Rusije, Kanade, Velike Britanije i SAD.