Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Druga emisija Youth Media Hub platforme na RadioAparatu

Platforma Youth Media Hub nastavlja gostovanje na RadioAparatu! Smatramo da mladima treba da napravimo medijski prostor gde mogu da iznesu svoje stavove, da pokažu šta ih žulja i šta bi menjali.

2 Apr

Datum

Petak, 2. april

Predavač

/

Vreme

19h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

ONLINE

Ulaz

Slobodan

O prezentaciji

Koristimo ovu priliku i saradnju sa RadioAparatom da i ovim putem predstavimo ono čime su se polaznici bavili tokom trajanja projekta Youth Media Hub. Druga epizoda za temu ima pitanja identiteta i kako se mladi prema tome odnose. U emisiji će gostovati učesnice na projektu Andrijana Vuković i Milica Ćirić, kao i njihov mentor Dejan Ilić.

Emisiju na RadioAparatu možete pratiti u petak, 2. aprila od 19h na poznatoj adresi www.radioaparat.com.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da nam se pridruže i u kreiranju Youth Media Hub platforme!

Posetite https://youthmediahub.net/ i saznajte kako možete da bude autor/ka na platformi.

Projekat Youth Media Hub koji je započela Nova Iskra u julu 2020. godine, u saradnji sa organizacijom INTERA iz Mostara, ima za cilj da na zanimljiv, interaktivan i koristan način mladima uzrasta od 16 do 22 godine pomogne da bolje razumeju različite i mnogobrojne poruke koje do njih dolaze putem medija i interneta. Projekat se sastojao iz dva modula, obuke iz oblasti medijske i digitalne pismenosti i zajedničkog rada na izradi medijskog sadržaja. Pored toga projekat je omogućio mladima iz Bosne i Hercegovine i Srbije da uspostave trajnije kontakte kroz proces ko-kreacije i zajedničkog rada u mešovitim timovima.

Projekat je realizovan u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji i između njih” koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).