Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Glupost je neizlečiva: kratki osvrt na tehnologije proizvodnje

Dizajn inkubator Nova Iskra u saradnji sa agencijom Superdot predstavlja seminar iz domena tehnologije proizvodnje.

28 Mar

Datum

Četvrtak, 28. mart

Predavač

Uglješa Vrcelj

Vreme

10h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Ulaz je slobodan!

O predavanju

Nakon započetog seminara “Kreativne strategije” Jovana Čekića koji je posvećen sagledavanju kreativnih procesa kroz prizmu kritičke teorije, Nova Iskra predstavlja još jedan seminar, ovoga puta posvećen praktičnim iskustvima iz domena procesa proizvodnje, pre svega namenjen industrijskim, grafičkim i dizajnerima proizvoda.

Cilj seminara je da dizajnerima približi specifičnosti proizvodnih procesa, i pripremi ih za buduće projekte koji uključuju bilo koji tip proizvodnje.

Seminar će biti organizovan u saradnji sa agencijom Superdot, i predstavlja početak strateškog partnerstva na realizaciji zajedničkih edukativnih programa. Predavanja će držati jedan od osnivača SuperDot-a, mašinski inženjer, industrijski dizajner i art direktor Uglješa Vrcelj.

Predavač

Uglješa Vrcelj

Dizajner

Rođen 1971. godine u Beogradu, gde je završio Zemunsku gimnaziju i Mašinski fakultet. Na petoj godini fakulteta, 1996. godine pokreće “VeA comp”, firmu koja se bavila proizvodnjom nameštaja. 2006. godine se odlučuje na otvaranje sopstvene digitalne agencije SuperDot. SuperDot počinje da se razvija i bavi širim sprektrom marketinških aktivnosti i usluga za klijente kao što su Samsung, Nis, PepsiCo, Bosch…

2011. godine u okviru SuperDot-a osniva brend MooShema. Bitan segment njegovog rada predstavlja i pomaganje mladim ljudima u edukaciji. Na sopstvenu inicijativu organizuje jednomesečne kurseve dizajna i grafičke produkcije i na taj način im pomaže da osete radno okruženje, sa krajnjim ciljem prenošenja iskustava i znanja.