Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Level UP! Radionica Personal Branding II 20.jun 2024.II

Sa idejom da ponudi dodatnu podršku lokalnim i regionalnim akterima kreativnog i kulturnog sektora, naročito onima koji žele da unaprede svoje poslovanje i kreiraju strateške korake za dalji razvoj, Nova Iskra je kreirala program kreativne inkubacije – LEVEL UP!

20 Jun

Datum

Četvrtak, 20. jun

Predavač

Maja Marković

Vreme

15.30- 17.30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Online

Ulaz

Slobodan uz prijavu

O predavanju

Kroz prvi ciklus LEVEL UP! radionica prošlo je oko 60 učesnika i učesnica i održane su četiri radionice.

Dodatna peta radionica održaće se 20. juna od 15.30 do 17.30 č online

Tema: PERSONAL BRANDING

Opis radionice:

Građenje ličnog brenda je najvidljivije u prostoru društvenih mreža, ali i u svakodnevnoj komunikaciji – gde pojedinci predstavljaju one atribute koje žele da povežu sa svojim brendom i time izgrade pozitivnu sliku. Ovaj porces, naizgled jednostavan, je pun izazova koji otvaraju pitanja anksioznosti, nesigurnosti, osude drugih, odbijanja, a koji su povezani sa samom činjenicom da postajemo „vidljivi“. Fokus radionice je na postavljanu temelja za kreiranje tvoje niše i sadržaja koji će biti u skladu sa tobom, u tvom ritmu i dalje od pritiska da moraš pratiti trendove i ono što drugi rade. Kroz praktičan rad ćeš potvrditi svoja iskustva, izazvati neka negativna uverenja koja imaš, te naučiti nove stvari koje će te voditi kroz personal branding. Kada otkriješ šta „biti ti“ stvarno znači , tvoj uticaj će se osetiti – samim time što postojiš.

Prijavite se i rezervišite mesto na ovom programu, koji će biti realizovan u formi dvočasovne interaktivne online radionice.

 

LINK ZA PRIJAVU!

 

Rok za prijavu je 16.6. Broj mesta je  ograničen! Ukoliko ste se već prijavljivali na LEVEL UP! ne treba da se prijavljujute ponovo, dobićete poziv.

LEVEL UP! je namenjen kreativcima, radnicima i radnicama u kulturi, organizacijama,  inicijativama i biznisima iz domena kulturnih i kreativnih industrija. Svima onima koji razmišljaju kako da unaprede svoju organizaciju ili biznis, kako da poboljšaju razumevanje potreba svoje publike i korisnika, i kako da dopru do njih: kako da što bolje organizuju svoje vreme, saradnike, ali i da upravljaju svojom organizacijom.

Predavač

Maja Marković

Coach za kreativne profesionalce

Sarađuje sa kreativnim profesionalcima, umetničkim institucijama i organizacijama, kako bi prevazišli ograničenja, negovali kreativno liderstvo pripremajući ih za donošenje savesnijih odluka. Radi sa kreativnim porfesionalcima i umetnicima/cama na razvoju njihove kreativne prakse, karijere i biznisa. Kroz internacionalni CAPSULE projekt podržala je 105 mladih preduzetnica da razviju svoj biznis, mentorka je i coachica na ZALET programu u organizaciji Impact Hub Zagreb. Metorka je u Professional Women's Network Vienna.

Profesionalno delovanje u proteklih 15 godina uključivalo je realizaciju kreativnih vizija, produkciju umetničkih programa i radova, razvoj poslovnih strategija i planova, gdje je stručnošću kao istoričarka umetnosti i kustosica podržavala projekte u domeni savremenih umetničkih praksi pretežno u Hrvatskoj, a u nešto manjem obimu u Srbiji.