Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

NEP: Ekskurzija u Mokrin House

Za polaznike Nelt edukativnog programa organizovana je grupna poseta jedinstvenom prostoru za rad koji je smešten u vojvođanskom selu Mokrin.

17 Oct

Datum

Ponedeljak, 17. oktobar

Predavač

/

Vreme

11h

Jezik programa

srpski

Lokacija

Mokrin House

Ulaz

Zatvoreni događaj

O prezentaciji

Specijalno vođenje kroz Mokrin House za polaznike Nelt edukativnog programa realizovao je menadžer prostora, Ivan Brkljač, dok su mentorski rad sa polaznicima, koji traje tokom čitavog programskog ciklusa, vodile Milica Pekić (Galerija 12 HUB) i Nana Radenković (Nova Iskra) sa višegodišnjim iskustvom u polju edukacije, organizacije, produkcije, umrežavanja, fandrejzinga i programskog uobličavanja brojnih projekata i festivala iz domena savremene umetnosti i kulture.

Pored susreta i razgovora sa inicijatorima i menadžerima ovog ruralnog coworkinga, polaznici NEP programa su imali priliku da u ovom specifičnom i inspirativnom prostoru promišljaju i razvijaju svoje projektne ideje kroz timski i mentorski rad.

Kompanija NELT od aprila 2016. do marta 2017. godine organizuje drugi ciklus svog NELT Edukatvnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. Cilj je da učesnici kroz timski rad steknu praktične veštine iz domena dizajna i novih medija, kao i da se inspirišu i osnaže u težnjama da svoje ideje pretvore u realne projekte, čiji dalji razvoj kompanija NELT može potencijalno podržati.