Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Od inkubatora do Belinija

Predavanje Prof. dr. Vladimir Tomašević, osnivača Fakulteta za inženjerski menadžment.

18 Jun

Datum

Četvrtak, 18. jun

Vreme

17:30h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

slobodan!

O predavanju

U okviru edukativnog programa Univerzitetskog UNESKO Kluba, 18. juna u Novoj Iskri biće održano gostujuće predavanje Škole UNESKO – mreže za socijalni i ekonomski razvojPredavanje će održati Prof. dr. Vladimir Tomašević, osnivač Fakulteta za inženjerski menadžment.

Tema predavanja je Od inkubatora do Belinija, gde će se mladima približiti na koji način se dolazi do suštinske valorizacije dobrih ideja i projekata u kreativnim industrijama u finansijskom smislu.

Škola UNESKO mreža za socijalni i ekonomski razvoj je namenjena studentima koji su zainteresovani da svoje obrazovanje upotpune pratećim programima predavanja renomiranih predavača sa prestižnih svetskih univerziteta (Harvard, Kembridž, Oksford, Sorbona…). Predavači direktno prenose svoja dragocena znanja, što je najbolji način da studenti od vrhunskih i uspešnih profesionalaca steknu metodologiju razmišljanja i profesionalne kulture koje se očekuju u današnjem poslovnom svetu.

Cilj ovog programa je da mladi steknu jedinstvena znanje i veštine koje su im potrebne na savremenom tržištu rada.

Predavanja su zamišljena kao blok nastave koji će se održavati jedanput u dve nedelje u trajanju od 2 sata. Uslov za uspešno praćenje predavanja, kao i za mogućnost učestvovanja u interaktivnim delovima nastave je poznavanje engleskog jezika.

Predavač

Vladimir Tomašević

Konsultant

Diplomirao na Edinburg Univerzitetu, a magistrirao i doktorirao na Univerzitetu u Kembridžu, gde je i započeo svoju karijeru. Bavi se upravljanjem projektima kao profesor i konsultant. Osnivač je Fakulteta za inženjerski menadžment, u fokusu njegovog interesovanja su upravljanje projektima u oblasti kreativnih industrija, inovacije u obrazovanju i zanimanja budućnosti.