Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Pop-up grupna prodajna izložba

Pozivamo vas na Pop-Up grupnu prodajnu izložbu malog formata i prednovogodišnji matine, u organizaciji Kulturforuma!

30 Dec

Datum

Ponedeljak, 30. decembar

Predavač

Kulturforum

Vreme

15-22hh

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan

O prezentaciji

Deseta Grupna izložba malog formata pod naslovom “Susret” okuplja preko osamdeset domaćih i stranih likovnih i primenjenih umetnika mlađe generacije sa preko dve stotine radova, izabranih na otvorenom konkursu koji je na društvenim mrežama sproveo Kulturforum ODKR, te predstavlja presek aktuele likovne scene mladih autora. Izložba će biti postavljena u Novom Sadu, u periodu od 16. do 29. decembra, a zatim stiže u Nova Iskra Workspace na Dorćolu u vidu Pop-up izložbe u trajanju od nekoliko sati. Očekuju vas aktuelni radovi mladih umetnika po atraktivnim cenama kao i osveženje našeg restorana Branč, koje će se prodavati po pristupačnim cenama.

Od 2014. godine Kulturforum ODKR periodično priređuje Grupnu prodajnu izložbu malog formata kao svojevrsni pregled i promociju domaće scene likovnih i primenjenih umetnika mlađe generacije, te program za razvoj publike i tržišta umetnosti.

Predavač

Kulturforum ODKR

Kulturforum

Organizacija i produkcija u kulturi i umetnosti

Udruženje Kulturforum ODKR se od 2012. godine bavi organizacijom i produkcijom u kulturi i umetnosti. U svojim programima Kulturforum se koncentriše na difuziju kulturno umetničkih sadržaja, jačanje kulturnih potreba, te razvoj umetničkog tržišta i tržišta kreativnosti, posebno mlađih autora. Od 2014. godine u saradnji sa Fondacijom Kosara Bokšan i Petar Omčikus, te od 2016 godine u saradnji O3on Art Projektom i galerijom Pro3or, vode galerijski program i okupljaju kreativnu zajednicu od preko dve stotine umetnika, dizajnera i kreativaca mlađe generacije kao i rastuću publiku koja ih prati. Kulturforum nastoji da jača mobilnost i vrši medijaciju umetničkih, kulturnih i društvenih sadržaja lokalnim i mikrolokalnim zajednicama.
Više informacija o aktuelnim događajima mogu se videti na Facebook i Instagram stranicama.