Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Pridružite se lansiranju međunarodnog projekta Collab 4 HY Sust CCI u Plovdivu ili online

1 Sep

Datum početka

1/09/2023

1 Sep

Datum završetka

1/09/2023

Predavač

Selected mentors

Trajanje

/

Jezik programa

English

Programski slotovi

/

Kotizacija

Nema takse za prijavu

O čemu se radi?

Pridružite nam se u Plovdivu (Bugarska) ili virtualno kako biste bili deo dugo očekivanog događaja – lansiranja Collab 4 Hy Sust CCI projekta! Osigurajte svoje mesto na linku.
Događaj ima za cilj da identifikuje specifične potrebe organizacija iz sektora kreativnih i kulturnih industrija (CCI) na Balkanu i pojača njihovu vidljivost. Veliku ulogu igraće i Plovdiv, kao nekadašnja Evropska prestonice kulture, pa će ovaj događaj služiti kao katalizator za podsticanje saradnje i inovacija unutar sektora.
Događaj organizuju Intercultura Consult u saradnji sa Plovdivom – Evropskom prestonicom kulture 2019.

Prijavi se! Zauzmi svoje mesto na lasniranju međunarodnog projekta Collab 4 HY Sust CCI u Plovdivu ili online 1. septembra 2023.
Više o projektu ovde.

Kome je namenjeno?

Cilj predstavljanja projekta Collab 4 HY Sust je da identifikuje i adresira specifične potrebe kulturnih i kreativnih organizacija na Balkanu, s fokusom na pojačavanje njihove vidljivosti.

Jedan od važnih momenata događaja je razmena iskustava projektnih partnera: Materahub, Syn+Ergasia i Det Flyvende Teater. Kroz primere iz svojih bogatih iskustava, partneri će izložiti strategije za razvijanje kreativnih praksi koje se bave ključnim izazovima kao što su proširenje publike i održivost organizacije. Ovaj razmena ideja ima cilj da inspiriše učesnike i generiše inovativne koncepte za ostvarivanje pozitivnih promena u sektoru kulture i kreativnih industrija.

Šta dobijam?

Laniranje međunarodnog projekta biće dinamično iskustvo za učesnike, opremiće ih neophodnim alatima, dubokim uvidima i novim kontaktima koji su neophodni za uspeh u složenom pejzažu kreatinog i kulturnog ekosistema.

Obeležite u svom kalendaru 1. septembar i iskoristite ovu izvanrednu priliku da odigrate ključnu ulogu u oblikovanju trajektorije kreativnih i kulturnih industrija jugoistočne Evrope.

Predavač

Selected mentors

More information soon