Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Radionica podizanja kapaciteta: Prezentacione veštine i javni nastup

Učesnici premium Food Hub-a su imali prilike da pohađaju radionicu koja je se bavila osnovnim principima i tehnikama za razvoj prezentacijskih veština.

11 Oct

Datum

Četvrtak, 11. oktobar

Predavač

Relja Dereta

Vreme

12-16h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra 

Ulaz

Zatvoreni događaj

O radionici

Kroz niz praktičnih i interaktivnih vežbi učesnici programa Premium Food Hub sa imali prilike da se upoznaju sa osnovnim principima i tehnikama paraverbalne i neverbalne komunikacije; da pronađu elemente i suštinu komunikacije kada je upitanju njihov brend, kao i da formulišu poruke u skladu sa profilom krajnjih korisnika, partnera ili publike tj. medija.

Snaga brenda ogleda se u pročiščenoj i jasnoj komunikaciji kako njegove vrednosti, tako i specifičnosti same organizacije.

Premium Food Hub je pokrenuo USAID Projekat za konkurentnu privredu sa ciljem da privuče domaće i strane potrošače i dovede do veće prodaje i izvoza.

Predavač

Relja Dereta

Trener komunikacijskih veština

Iza sebe ima 10 godina iskustva držanja prezentacija i radionica hiljadama ljudi različitih godišta i zanimanja. Sarađivao sa i podučavao prezentacijske veštine, pisanje i implementiranje projekata, strategiju razvoja organizacije i druge aktivističke teme, brojnim organizacijama i institucijama, uključujući OSCE, TechSoup, Erste Banka, Građanske inicijative, AIESEC, Kancelarija za mlade Beograda, MIKSER festival i druge. Radio je i na sprovođenju istraživanja o obrazovanju i socio-političkim pitanjima i uređivao studentske publikacije.

Već nekoliko godina je trener govornika na TEDx događajima, do sada radio individualno sa 50 govornika na 6 TEDx konferencija, vodeći ih kroz proces struktuiranja svojih ideja i vežbanja svog nastupa (pročitajte njihove preporuke). Koordinator je Škole aktivizma, organizacije koja je sprovela besplatne kurseve aktivizma i prezentacijskih veština stotinama mladih, koji su implementirali desetine projekata u poslednje dve godine.