Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Radionica podizanja kapaciteta: Prezentacione veštine i javni nastup

Učesnici premium Food Hub-a su imali prilike da pohađaju radionicu koja je se bavila osnovnim principima i tehnikama za razvoj prezentacijskih veština.

11 Oct

Datum

Četvrtak, 11. oktobar

Predavač

Relja Dereta

Vreme

12-16h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra 

Ulaz

Zatvoreni događaj

O radionici

Kroz niz praktičnih i interaktivnih vežbi učesnici programa Premium Food Hub sa imali prilike da se upoznaju sa osnovnim principima i tehnikama paraverbalne i neverbalne komunikacije; da pronađu elemente i suštinu komunikacije kada je upitanju njihov brend, kao i da formulišu poruke u skladu sa profilom krajnjih korisnika, partnera ili publike tj. medija.

Snaga brenda ogleda se u pročiščenoj i jasnoj komunikaciji kako njegove vrednosti, tako i specifičnosti same organizacije.

Premium Food Hub je pokrenuo USAID Projekat za konkurentnu privredu sa ciljem da privuče domaće i strane potrošače i dovede do veće prodaje i izvoza.

Predavač

Relja Dereta

Trener komunikacijskih veština

Relja Dereta poseduje preko 15 godina iskustva gotovo svakodnevnog podučavanja i javnog nastupa. Jedan je od osnivača i direktor firme Epic Assistants, gde kao konsultant i trener prezentacijskih i komunikacijskih veština savetuje svetske eksperte, menadžere, naučnike, predavače, kreativne radnike i druge u formulisanju njihovih ideja. Sarađivao je sa vodećim kompanijama u zemlji, regionu i šire, uključujući Microsoft, Amazon, Telenor, VIP mobile, Erste Bank, OTP Banka, Nordeus i drugi. Kao instruktor argentinskog tanga i koordinator projekata u Institutu Tango Natural, pomogao je u izgradnji Instituta u najveću organizaciju tog tipa u Evropi. Osnivač je Škole aktivizma, gde je stotine mladih učilo kako da osmisli i sprovede svoje ideje. Član je Upravnog odbora NVO Građanske inicijative i Savetodavnog odbora NVO Kreativno mentorstvo.