Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

*Sng Pop-up grupna prodajna izložba

Kulturforum organizuje tradicionalnu Pop-up grupnu prodajnu izložbu, ponovo u Nova Iskra Workspace prostoru na Dorćolu!

25 Dec

Datum

Subota, 25. decembar

Predavač

Kulturforum

Vreme

15 - 20h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Slobodan

O prezentaciji

Kulturforum ODKR organizuje, sada već tradicionalnu *Sng-PopUp novogodišnju grupnu prodajnu izložbu, koja će ovoga puta trajati čak dva dana, u subotu i nedelju, 25. i 26. decembra u periodu od 15-20h.

 

Na izložbi ćete imati prilike da priuštite različite likovne i primenjene radove domaćih mladih autora sa naše scene. Naš restoran Branč će služiti piće, kao i slatku i slanu zakusku tokom izložbe, a muzička podrška će biti sastav OMNIBUPRA, koji će u subotu, 25. decembra, od 19 do 20h uživo izvođenjem, zabaviti goste izložbe.

Predavač

Kulturforum ODKR

Kulturforum

Organizacija i produkcija u kulturi i umetnosti

Udruženje Kulturforum ODKR se od 2012. godine bavi organizacijom i produkcijom u kulturi i umetnosti. U svojim programima Kulturforum se koncentriše na difuziju kulturno umetničkih sadržaja, jačanje kulturnih potreba, te razvoj umetničkog tržišta i tržišta kreativnosti, posebno mlađih autora. Od 2014. godine u saradnji sa Fondacijom Kosara Bokšan i Petar Omčikus, te od 2016 godine u saradnji O3on Art Projektom i galerijom Pro3or, vode galerijski program i okupljaju kreativnu zajednicu od preko dve stotine umetnika, dizajnera i kreativaca mlađe generacije kao i rastuću publiku koja ih prati. Kulturforum nastoji da jača mobilnost i vrši medijaciju umetničkih, kulturnih i društvenih sadržaja lokalnim i mikrolokalnim zajednicama.
Više informacija o aktuelnim događajima mogu se videti na Facebook i Instagram stranicama.