Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Strategije digitalne promocije

Učesnici premium Food Hub-a su imali prilike da pohađaju radionicu koja je se bavila osnovnim principima i tehnikama za razvoj strategija digitalne promocije.

17 Oct

Datum

Sreda, 17. oktobar

Vreme

12-16h

Jezik programa

Srpski

Lokacija

Nova Iskra

Ulaz

Zatvoren događaj

O radionici

Kroz niz praktičnih vežbi, prezentaciju alata i tehnika, učesnicima je predstavljeno na koji  način se kreira i održava online identitet brenda, na koji način se može kreirati sadržaj kampanja. Učesnici su dobili uvid u značaj tzv. influenser marketinga kao i specijalne savete u odnosu na specifičnosti elemenata za svaku od platformi (Facebook, LinkedIn, Instagram i slično.)

 

USAID Projekat za konkurentnu privredu je pokrenuo Premium Food Design Hub kao koncept podrške proizvodnji prehrambenih proizvoda visoke vrednosti kako bi podržao inovacije u srpskoj prehrambenoj industriji. Cilj ove inicijative je da omogući raznovrsniju ponudu proizvoda visoke vrednosti na domaćem i stranim tržištima.

Predavač

Marija Janjušević

Menadžerka za marketing i komunikacije

Marija je menadžerka za marketing i komunikacije projekta ,,Preduzmi ideju", koji sprovodi konzorcijum okupljen oko Inicijative digitalna Srbija, sa značajnim postignućima u marketingu, komunikologiji i tehnologiji. Diplomirala je komunikologiju i kroz svoju karijeru se usavršavala u prestižnim programima kao što su NextGen Woman Entrepreneurs i Start TelAviv. Marija je radila za vodeće domaće i britanske kompanije, osnovala je nekoliko startupova, od kojih je jedan nagrađen kao najbolji start-up u Srbiji čiji je osnivač žena za 2016. godinu. Takođe je autorka vodiča ,,Uvod u digitalni marketing", čime je dodatno potvrdila svoj doprinos oblasti.