Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio
15 Decembar 2021

Studio Obe osvojio prvu nagradu na Balkanskom arhitektonskom bijenalu za dizajn Nova Iskra Workspace Dorćol

 

Na nedavno održanom, petom Balkanskom arhitektonskom bijenalu, beogradski Studio Obe nagrađen je Grand Prix i prvom nagradom u kategoriji Dizajn enterijera za projekat Nova Iskra Workspace na Dorćolu iz septembra 2019. godine!

Treći prostor koji smo u okviru Nova Iskra Workspace-a otvorili u Beogradu našao je svoje mesto na Gornjem Dorćolu i već pune dve godine predstavlja jedan od najopremljenijih coworking prostora u gradu, budući da je, između ostalog, jedini coworking prostor koji u svom sastavu poseduje restoran i bar otvoren za sve, i od radnog dela potpuno odvojen prostor za događaje. 

Talentovani duo iz Studija Obe, koji čine arhitekte Jasna Kavran i Ksenija Pantović, pomogao nam je da enterijer našeg prostora prilagodimo potrebama i afinitetima naše mnogobrojne zajednice i stvorimo prijatan ambijent za svakodnevni rad, uz kombinovanje razigranijeg dizajna, pastelnih tonova i zakrivljenih ivica stolova ili rasvete.

Pozivamo vas da nas posetite na adresi Cara Uroša 18, te ukoliko imate potrebu za promenom radnog okruženja, posebno ako radite od kuće, iznajmite jednu od naših sala za sledeći važan sastanak, organizujete svoj događaj ili se okrepite u restoranu Branč!

Još jednom čestitamo Studiju Obe na sjajnoj realizaciji!