Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

UI/UIX Design – Razvoj mobilnih aplikacija

Intera tehnološki park iz Mostara zajedno sa Novom Iskrom realizuje edukativni projekat pod nazivom Dijalog umjetnosti i tehnologija IT_ART

20 Jul

Datum

Ponedeljak, 20. jul

Vreme

9h

Jezik programa

Srpski

Ulaz

Po prijavi

O predavanju

U okviru projekta Dijalog za budućnost koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsedništvom Bosne i Hercegovine, Intera tehnološkipark iz Mostara zajedno sa Novom Iskrom realizuje edukativni projekat pod nazivom Dijalog umjetnosti i tehnologija IT_ART (IT art) u okviru kojeg se  20. i 21. jula u Mostaru odvija seminar posvećen domenima UX-a i UI dizajna.

Udruženje za inovacijski i tehnološki razvitak – ili skraćeno INTERA – je neprofitna, nevladina organizacija osnovana sa ciljem podsticanja i podrške razvojnih preduzetničkih procesa u hercegovačkoj regiji. Inicijativa za osnivanje tehnološkog parka INTERA potekla je iz preduzetničke zajednice grada Mostara. Nastala je kao rezultat potrebe za razvojnim inovativnim projektima i kvalitetnom, obrazovanom radnom snagom koja će biti konkurentna na domaćem i inostranom tržištu.

Glavne aktivnosti Intere su promovisanje preduzetništva, podrška i inkubacija start-up preduzeća, pružanje edukacije, kao i umrežavanje preduzeća i akademskih zajednica.

Seminar UI/UIX Design – Razvoj mobilnih aplikacija koji se realizuje u saradnji sa Novom Iskrom namenjen je IT firmama, programerima, dizajnerima kao i mladim kreativcima koji su zainteresovani da prošire i unaprede svoje znanje iz polja razvoja web i mobilnih aplikacija i dizajna interfesja. Obuka je posebno usmerena na specifičnosti rada u području grafičkog dizajna primenjenom na mobilne i web aplikacije.

Seminar UI/UIX Design – Razvoj mobilnih aplikacija se održava 20. i 21. jula u Intera tehnološkom parku, u Mostaru. Nastavak saradnje je i poseta mostarskih IT kompanija Beogradu u početkom septembra ove godine.

 

 

Predavač

Nemanja Vladisavljevic

Nemanja Vladisavljević

Programer

Nemanja Vladisavljević je radio na brojnim projektima razvoja softverskih proizvoda, kako u domaćim tako i u internacionalnim timovima. Web tehnologijama se bavi preko 10 godina, a poseduje i bogato iskustvo u vođenju timova i komunikaciji sa klijentima na ovoj vrsti projekata.