Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Déambulations

Francuski ilustrator Antoine Eckart predstaviće se beogradskoj publici izložbom “déambulations” koja će biti otvorena u prostoru Palmas Boutique.

24 Nov

Datum

Petak, 24. novembar

Predavač

Antoine Eckart

Vreme

19h

Jezik programa

Engleski

Lokacija

Palmas Boutique

Ulaz

slobodan!

O prezentaciji

Francuski ilustrator Antoine Eckart, ovogodišnji gost Designer in Residence programa Nove Iskre i Francuskog instituta u Srbiji, kao i EUNIC Air programa, predstaviće se beogradskoj publici izložbom “déambulations”, koja će biti otvorena u prostoru Palmas Boutique u petak, 24. novembra u 19 h. Izložba će moći da se pogleda do nedelje 26. novembra.

Izložba déambulations (u prevodu: lutanja) realizuje se pred kraj njegovog jednomesečnog rezidencijalnog boravka u Beogradu, uz podršku Francuskog instituta u Srbiji i EUNIC mreže.

Na izložbi će biti prikazani njegovi odabrani radovi, kao i sasvim nove sito-grafike koje su producirane tokom boravka u Beogradu.

Antoine je bio gost Nove Iskre u novembru, u okviru programa Designer in Residence, i učestvovao u nekoliko javnih prezentacija u Beogradu i Pančevu.
PALMAS BOUTIQUE je beogradska nezavisna prodavnica koja nudi široki raspon (“from low to high end”) prozivoda iz domena mode, asesoara, nezavisnih publikacija i umetničkih radova, sa fokusom na mlade autore, dizajnere i brendove iz Beograda, i šire.

Predavač

Antoine Eckart

Antoine Eckart

Ilustrator

Ilustrator i grafički dizajner iz Liona, koji se podjednako bavi radom za klijente kroz studio Alles Gut, kao i samoiniciranim projektima u domenu nezavisnog izdavaštva. Blisko sarađuje sa kulturnom i muzičkom scenom u Francuskoj.