Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

BELGRADE GETS DIGITAL MEETUP #6

Šesti po redu, Belgrade Gets Digital meetup će se fokusirati na mogućnosti, trendove i specifičnosti srpskog tržišta rada u domenu IT-a.

 

 

 

23 Feb

Datum početka

23/02/2023

Lokacija

Nova Iskra Wokrspace Dorćol

 

 

 

23 Feb

Datum završetka

23/02/2023

Trajanje

/

Jezik programa

Engleski

Programski slotovi

1 sat

Kotizacija

Besplatno

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

U Srbiji, pored velikog broja startapova i digitalnih kompanija, prisutni su i brojni inovativni i kreativni pojedinci u ovim sferama.

Tražena zanimanja, potrebni tehnički i administrativni uslovi, meke i tvrde veštine, samo su neke od tema kroz koje će nas provesti govornicei pomoći nam da razumemo mogućnosti pronalaženja posla u IT-ju u Srbiji.

 

O ovome će govoriti Jelena Zelenović, brend menadžerka HelloWorld platforme, najveće baze IT poslova i iskustava o IT poslodavcima u Srbiji, i Jelena Kovačević, akaunt menadžerka u FatCat Coders, IT kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja i usluga za potrebe svojih klijenata, dok se deo tima, FatCat Select bavi regrutacijom IT stručnjaka kako interno tako i za klijente.

 

 

 

ULAZ JE SLOBODAN!

 

 

 

Kome je namenjeno?

Belgrade Gets Digital je platforma nastala sa ciljem da obezbedi relevantne i značajne informacije o lokalnom ekosistemu, pravnim i administrativnim procedurama ali i o lokalnoj kulturi i  poslovnim mogućnostima za preduzetnike i profesionalce koji već žive i rade u Beogradu ili za one koji razmišljaju o tome da odaberu ovaj grad kao destinaciju za rad.

Pogledajte atmosferu sa prethodnih događaja! meetup 1 / meetup 2 / meetup 4

———————————————————————————

Realizacija  ovog programa omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog programa je isključivo odgovornost Nove Iskre i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

 

 

 

Predavači

Jelena Zelenović

Brend menadžerka

Jelena je brend menadžerka HelloWorld platforme.

HelloWorld je platforma posvećena IT zajednici sa najvećom posetom kada su u pitanju domaći IT portali, sa najviše registrovanih korisnika i najvećim brojem oglasa za posao. Istovremeno, najveća su baza profila kompanija i najveća baza recenzija koje o radu u tim kompanijama ostavljaju bivši i sadašnji zaposleni, uključujući iskustva sa intervjua za posao i informacije o platama.

Jelena Kovačević

Akaunt menadžerka

Jelena je akaunt menadžerka FatCat Coders-a.

FatCat Coders je IT kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja i usluga za potrebe svojih klijenata, dok se deo tima, FatCat Select bavi regrutacijom IT stručnjaka kako interno tako i za klijente. Zahvaljujući tehničkoj pozadini i iskustvu u regrutacijama gradimo tim kvalitetnih ljudi i talenata.