Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Belgrade Gets Digital Meetup #2

Poslednjih nekoliko godina primetan je porast broja međunarodnih profesionalaca i digitalnih nomada koji biraju Beograd kao destinaciju za kraći boravak ili kao mesto  za život i rad.

30 Mar

Datum početka

30/03/2022

30 Mar

Datum završetka

30/03/2022

Trajanje

2 sata

Jezik programa

Engleski

Programski slotovi

/

Kotizacija

Besplatno, uz prijavu

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

Zato smo kreirali Belgradegets.digital platformu koja pruža relevantne i važne informacije o lokalnom ekosistemu, procedurama za dobijanje viza i radnih dozvola, ali i o noćnom životu, kulturi i lokalnim specifičnostima koje život u Beogradu mogu učiniti zabavnijim i lakšim.

Belgradegets.digital Meetup je mesto fizičkog susreta za ovu zajednicu, međunarodnih profesionalaca i digitalnih nomada, koji već žive i rade u Beogradu i kreira savršenu priliku za upoznavanje novih ljudi, aktivno uključivanje u lokalni ekosistem, ali i stvaranje direknih veza sa zajednicom inovatora, preduzetnika i digitalnih radnika.

Drugi po redu meetup će se fokusirati na:

  • Nedavno objavljen izveštaj Inicijative Digitalna Srbija – Startap skener 

  • Predstvanike lokalnih startapova i deljenje njihovih priča i iskustava – Joberty

Ovde možete pogledati kako je bilo na prethodnom događaju.

Realizacija  ovog programa omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog programa je isključivo odgovornost Nove Iskre i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.

Ulaz je slobodan uz prijavu!

Predavači

Dušica Lukić

Produkt menadžer

Dušica je produkt menadžer sa preko 10 godina iskustva u kreiranju zanimljivih digitalnih proizvoda, žena iz korporativnog sveta koja ulazi u svet startapa. Strastveno podržava žene u tehnologiji.

Dučica je suosnivač Joberty-ja, platforme za pronalaženje poslova u tehnološkim kompanijama. Na ovoj platformi kandidati mogu pročitati utiske zaposlenih o poslodavcima, iskreno i slobodno razmeniti informacije i odabrati pravi posao.

Inicijativa „Digitalna Srbija”

Nevladina i neprofitna organizacija

Inicijativa „Digitalna Srbija” je nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji.

„Digitalna Srbija” okuplja više od 30 organizacija i kompanija-članova iz različitih sektora relevantnih za rast digitalnog ekosistema, uključujući tehnologiju, bankarstvo i finansije, telekomunikacije, konsalting, obrazovanje i istraživanje, zatim advokatske, medijske i farmaceutske kuće, kao i organizacije za podršku startapima, sa ciljem stvaranje poslovnog okruženja koje je u službi digitalne ekonomije.

Koordinator programa

Nana Radenkovic

Nana Radenković

nana@novaiskra.com

00 381 (0) 11 4051 897