Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Crowdfunding

Nova Iskra poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u intenzivnom kursu iz domena crowdfundinga, koji će biti realizovan kroz nekoliko blokova nastave i praktičnog rada tokom maja meseca.

13 May

Datum početka

13/05/2016

Lokacija

Nova Iskra

28 May

Datum završetka

28/05/2016

Trajanje

2 nedelje / 3 termina

Jezik programa

Srpski

Programski slotovi

13.+14.05; 28.05.

Kotizacija

160 EUR

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

U saradnji sa ljubljanskim Poligonom, vodećom crowdfunding organizacijom u našem regionu, Nova Iskra predstavlja prvi kurs koji pruža celokupnu obuku za pripremu, razvoj i realizaciju crowdfunding projekata i kampanja. Učesnici kursa će imati prilike da se upoznaju sa celokupnim crowdfunding eko-sistemom i alternativnim ekonomskim konceptima, da nauče kako da svoje ideje pretoče u uspešne crowdfunding projekte i kako da ih realizuju kroz stratešku komunikaciju na društvenim mrežama.

Kurs vodi istaknuti slovenački stručnjak za crowdfunding Luka Piškorič, koji iza sebe ima niz uspešnih crowdfunding kampanja koje su omogućile realizaciju velikog broja inovativnih proizvoda i usluga. Pored detaljnog upoznavanja sa svim bitnim aspektima crowdfundinga, u okviru praktičnog rada polaznici će raditi na studiji slučaja i simulaciji komunikacijske strategije za konkretnu crowdfunding kampanju, uz podršku menadžera za komunikacije i društvene mreže iz tima Nove Iskre.

Naučite kako da se uključite u rastuću globalnu zajednicu pojedinaca koji finansijski podržavaju realizaciju inovaitnih ideja. Pružite sebi i svojim saradnicima priliku da vaše ideje postanu realnost – mnogo brže nego što ste očekivali!

Svi zainteresovani koji se prijave i uplate avans do srede 4. maja ostvaruju popust od 10%!

Realizaciju kursa Crowdfunding podržala je Razvojna agencija Srbije.

Upoznaj se sa alternativnim načinima finansiranja projekata i budi spreman da svoju ideju realizuješ mnogo brže nego što očekuješ – uz pomoć globalne zajednice!

Šta dobijam?

Kurs Crowdfunding podrazumeva:

– 16+ sati praktičnog rada sa vodećim crowdfunding ekspertima

– Upoznavanje sa eko-sistemom alternativne ekonomije

– Upoznavanje sa modelima crowdfundinga, i najvažnijim platformama

– Primeri dobrih i loših praks

– Gostujuće prezentacije

– Put od idejnog koncepta do crowdfunding projekta

– Koncipiranje i priprema crowdfunding kampanje

– Izrada komunikacijske strategije

– Simulacija kampanje i praktičan rad sa mentorom

– Put do maksimalnog impakta i angažovanja zajednice

– Sertifikat o završenom kursu

– Osveženja i kafa

Sertifikat

Po završetku kursa dobićete sertifikat o kompletiranoj obuci.

Predavači

Luka Piškorič

Preduzetnik

Luka Piškorič je suosnivač crowdfuding.si - slovenačke crowdfunding inicijative i strateški je konsultant na više crowdfunding kampanja koje su mnoge mlade kreativce i inovatore usmerili i pretvorili u uspešne startup-ove. Suosnivač je slovenske coworking inicijative i Poligon kreativnog centra - autonomne coworking platforme za mlade profesionalce, kreativne zajednice i startupe koje deluju u područiju kreativne ekonomije, socijalnog preduzetništva i kulture.

Neda Šorak Krndija

Menadžer komunikacija

Menadžerka komunikacija sa iskustvom rada u oblasti marketinga i komunikacija. Veliko iskustvo poseduje u radu u okviru nevladinih organizacija, ali i organizaciji događaja i promociji i fandrejzingu.

Diplomirani menadžer u kulturi sa diplomom Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu,  na odseku za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

Koordinator programa

Relja Bobić

relja@novaiskra.com

00 38 (0) 11 4051 897