Nova Iskra Nova Iskra Workspace Nova Iskra Studio

Od ideje do svog posla

Program OD IDEJE DO SVOG POSLA namenjen je onima koji razmišljanju o pokretanju svog posla i postojećim biznisima koji žele da se dalje razvijaju i unapređuju.

17 Apr

Datum početka

17/04/2015

Lokacija

Nova Iskra

26 Jun

Datum završetka

26/06/2015

Trajanje

3 meseca

Jezik programa

Srpski

Programski slotovi

/

Kotizacija

1.200 EUR

Silabus Prijave su zatvorene

O čemu se radi?

Preduzeća Bizz i Viga u saradnji sa Novom Iskrom organizuju tromesečni program Od ideje do svog posla, koji vam nudi priliku da proverite vašu poslovnu ideju i procenite rizike i šanse za njen uspeh kroz proces koji objedinjuje edukaciju, mentorstvo i konsalting.

sredu 25. marta od 18h u prostorijama Nove Iskre će biti održana prezentacija programa sa ciljem da bliže predstavi program i odgovori na sva pitanja zainteresovanih.

Program OD IDEJE DO SVOG POSLA vode trenerice i konsultantkinje Ana Stanić i Aleksandra Vladisavljević, one su razvile i vode ovaj program 2011. godine za potrebe različitih razvojnih programa u Srbiji.

 

 

Ovaj program će vam pomoći da  proverite vašu poslovnu ideju i da procenite rizike i šanse za njen uspeh.

Šta dobijam?

Ovaj program će vam pomoći da  proverite vašu poslovnu ideju i da procenite rizike i šanse za njen uspeh. Podrška koju ćete dobiti uključuje edukaciju, mentorstvo i konsalting i omogućiće da na kraju programa:

a) imate razrađenu poslovnu ideju
b) znate da li je ona isplativa i izvodljiva,
c) napravite plan za realizaciju i
d) Imate kompletiran biznis plan.

U cenu je uključeno: učešće na interaktivnim seminarima u toku sva tri modula opisana u programu, individualna konsultantska i mentorska podrška, svi materijali potrebni za rad, podsetnici i uputstva za rad na individualnim zadacima, kao i ručak i osveženje tokom radionica.

Sertifikat

Nakon završetka kursa dobićete seritifikat o kompletiranoj obuci.

Predavači

Ana Stanić

Konsultantkinja

Ana Stanić već 20 godina istražuje i radi u oblastima advertajzinga, marketinga, razvoja brenda, strateškog planiranja, razvoja preduzetništva, menadžmenta i zaposlenih. Osnivač je kompanije Viga koja se bavi poslovnim razvojem, razvojem menadžmenta i zaposlenih. Radi sa različitim klijentima među kojima su međunarodne kompanije, domaći biznisi u razvoju, ali i nevladine organizacije i projekti koje podržavaju različiti fondovi - Beoersdorf, Direct Media, Olympus, Telenor, Homepage, Ženski centar Užice, Praxis, Fond B92, USAID Agribusiness, USAID PPES, UN Women i drugi. Ana je bila vodeća ekspertkinja u razvoju brendova i tržišnim komunikacijama, radila je na vodećim pozicijama u reklamnim agencijama Saatchi & Saatchi i Ovation BBDO za inostrane i domaće brendove (Coca-Cola, Lucky Strike, Orbit, Merzedes Benz, Tetra Pak, Jelen pivo, Grand kafa). Ima veliko iskustvo u radu sa klijentima iz različitih industrija i na tržištima širom regiona.

Aleksandra Vladisavljević

Konsultantkinja

Konsultantkinja angažovana u mikropreduzeću za razvoj preduzetništva. Ima blizu 20 godina radnog iskustva od čega 8 radeći u međunarodnim razvojim projektima u Republici Srbiji i na Balkanu. Od 2007.godine radi kao konsultantkinja na razvoju preduzetništva kroz trening, poslovno savetovanje, istraživanja i rad na politikama u toj oblasti. Uključena je u razvoj lokalnih i regionalnih kapaciteta za ekonomsko planiranje, izgradnju institucija i dizajniranje programa koji doprinose stvaranju radnih mesta i razvoju preduzetništva. Ima višegodišnje trenersko i konsalting iskustvo u sledećim oblastima; razvoj preduzetništva uključujući i socijalno preduzetništvo, poslovne i društvene inovacije, razvoj politika za sektor malih i srednjih preduzeća, kao i politika u domenu rodne ravnopravnosti i ekonomije, uključujući i rodne analize budžeta. Ko-autorka je programa preduzetničkog učenja Od ideje do svog posla. Od 2011. uključena u oblast društvenih i poslovnih inovacija, a posebne oblasti interesovanja i intenzivnog rada u poslednje četiri godine su: stvaranje radnih mesta kroz socijalno preduzetništvo i zelenu ekonomiju, i druge ekonomske alternative. U Novoj Iskri je od 2013.godine kao co-worker.

Koordinator programa

Relja Bobić

relja@novaiskra.com

00 38 (0) 11 4051 897